tiistai 31. joulukuuta 2013

Kiitos tästä vuodesta!

Kuluneen vuoden voidaan hyvin sanoa olleen blogin tähtivuosi. Uutuutena blogissa seurattiin tuntiratsastajien mestaruuksia elokuussa melkeinpä livenä ja joulukuussa seurattiin blogin ensimmäistä joulukalenteria.
Kirjoittajakaartiin tuli mukaan Anna, ja juttuja kirjoitimmekin yhdessä ennätykselliset 95 kappaletta. Sivuja on katseltu jopa 130 555 kertaa koko blogin olemassaoloaikana!


Blogin suosio on kasvanut koko ajan
Suosituimmat tekstit tältä vuodelta (sekä koko ajalta) olivat:
2. Ratsastuskouluoppilaiden Etelä-Suomen alueen kouluratsastuskilpailut 2013, Poni-Haan joukkueen esittely

Suosituimmat joulukalenterin luukut muuten olivat
2. luukku (Gasellan kuulumiset)
13. luukku (hevosvaihdoksia)
16. luukku (vuoden hevonen -äänestyksen voittajat)

Blogia on haettu hakukoneilla monilla erilaisilla hakusanoilla. Kaikki Poni-Hakaan, sekä tallin tarinoihin liittyvät hakusanat ovat suosituimpia, mutta usein blogiin löydetään myös opettajien ja ratsastajien nimien kautta. Joskus tilastoissa vilahtaa aika hassujakin hakusanoja, vai mitä sanotte esimerkiksi näistä hakusanoista?Me blogin kirjoittajat kiitämme teitä, blogin lukijat, kuluneesta vuodesta. Haluaisimme tietää, minkälaisia juttuja haluaisitte lukea ensi vuonna?

8 kommenttia:

 1. Aika samanlaisia mitä ennenkin: poniesittelyitä, kisoista, tallista ja joskus ois kiva saada jotain ns.spessua kuten, vaikka jonkun ihmisen ratsastustunnista kertova juttu vähän niinkuin se Akoo-tyyppinen...se tarina oli kans kiva joten sellasia jatkossakin! Blogi oli kyllä tänä vuonna ainakin 10, jos ek muutakin!

  VastaaPoista
 2. haha beetta on feimi poni :3 !

  samantyylisiä juttuja jatkossakin, joku tallin esittely olis kiva ja kaikkien opettajien esittelyitähän ei oo vielä ollut?

  VastaaPoista
 3. Kuukauden hoitajia ja esittelyjä kaikista poneista ja hevosista! Niitä on kyllä mielenkiintoista lukea!

  VastaaPoista
 4. Olisi kyllä kiva kuulla esittelyitä poneista ja hevosista.

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva on ollu näitä lukea, samankaltaisia lisää. Toi joulukalenteri oli ihan paras! Olisiko mahollista saada Chrissen "haastattelu" miten Poni-haka syntyi -ja miksi? Mitkä oli alkuaikojen tavoitteet yms?

  VastaaPoista
 6. Miks patte lähti takaisin katalle??? Siis sen entiseen kotiin

  VastaaPoista
 7. Poni ja heppa esittely olisi kiva

  VastaaPoista
 8. Ois kiva saada yksäreistä ja niiden omistajista/ratsastajista jotai postauksii (:

  VastaaPoista