tiistai 26. syyskuuta 2017

Uusia hevosia ja haikeat hyvästit

Viime kesän aikana talli on saanut muutamia uusia vahvistuksia.

Martti on 9-vuotias welsh-newforest risteytysponi ja on tullut Ypäjältä. Martti on osaava, reipas ja äärettömän kiltti pikkuponin mitoissa oleva rautias sydänten valloittaja. Martilla on varmasti paljon opetettavaa tuntiratsastajillemme sekä kouluratsastuksessa, että esteillä. Luonteeltaan Martti on kiltti, mutta varovainen. Kova hälinä ja äänet vielä vähän ihmetyttävät ponia, mutta poni tottuu nopeasti. Martti on hurmannut jo monta uutta ratsastajaa nyt syksyn tunneilla.

Martti c. Vendi Pelkonen

Säde on 5-vuotias eestiläinen ponitamma Salosta. Säde hurmaa kiltillä luonteellaan varmasti jokaisen! Tästä ponista tulee varmasti tulevaisuuden huippu tuntsari, mutta vielä harjoittelee ratsun elämää. Säteen ratsukoulutus on vielä kesken, mutta oppii nopeasti ja on todella yritteliäs. Säde tulee tunneille, kun on oppinut enemmän tuntsarin elämää. Poni on kuitenkin ison ponin mitoissa, joten voi olla että se nähdään myös pienikokoisilla hevosratsastajilla.

Säde c. Vendi Pelkonen
Kesän aikana talliin saapui myös yksi uusi hevonen, 11-vuotias Ramzes, tutummin Rami. Rami on osaava ratsastettaessa ja siihen ovatkin monet jo ihastuneet, eikä luonteessakaan ole moitittavaa. Upea ruuna on päässyt myös näyttämään taitojaan seurakisojen lisäksi myös ulkopuolisissa kisoissa.

Rami c. Vendi Pelkonen
Jouduimme jättämään loppukeväästä hyvästit yhdelle hurmaavalle ruunalle, Hessulle. Vuoden alussa talliin saapunut Hessu hurmasi monet ratsastajat niin esteillä kuin koulussakin. Jo vähän pidemmän aikaa vaivannut takajalan nivelvamma oli parantumaton, ja ruuna oli parempi päästä pois kivuistaan. Lepää rauhassa Hessu. <3

Lepää rauhassa Hessu
Hessu ja hoitajansa Olivia


PAHOITTELUT BLOGIN EPÄAKTIIVISUUDESTA! TILANNETTA  OLLAAN KORJAAMASSA. MIKÄLI OLET KIINNOSTUNUT PONI-HAAN BLOGIIN KIRJOITTAMISESTA, OTATHAN YHTEYTTÄ MEIHIN! :) MUKAVAA SYKSYÄ KAIKILLE. 

1 kommentti:

  1. Voitteko tehdä postauksen missä esittelette kaikki Poni-hakan hevoset? Itse en ratsasta siellä niin olisi kiva lukea millaisia hevosia ja poneja siellä on?

    VastaaPoista