maanantai 13. tammikuuta 2014

Team Urpon kuuntohaaste kunniakkaaseen päätökseen

Ponihaan kuntohaastejoukkue Team Urpo suoritti SRL:n kuntohaasteen lopputestin huikein tulosparannuksin.

Reilut puolivuotta kestänyt kuntoilu-urakka alkoi Urpon päivänä ja päättyi Joukon päivänä. Kuntoa testattiin 1500 metrin juoksulla, joka maneesin mitattuna tarkoitti yhdeksän kierrosta ja kuusi metriä. Kova harjoittelu vaati veronsa ja kaksi Urpoa joutui jäämään lopputestistä pois jalkavaivojen vuoksi. Onneksi joukkuetuloksen saamiseksi riitti viisi suoritusta.

Viisi Urpoa pinkoi minkä kerkesi ja hyvinhän me kerettiin: joukkuetulos parani 3 minuuttia ja 3,3 sekuntia!!!
Keskimääräinen tulosparannus per Urpo oli 36,4 sekuntia!

Koko joukkueella oli juoksun jälkeen voittajafiilis. Kaikkien tulos parani ja juoksu sujui! Jos joku olisi yläasteen liikuntatunnilla meille kertonut, että ’hei kyllä te sitten vanhempina kirmaatte 1500 metriä ihan iloisesti ja vapaaehtoisesti’ niin tuskinpa vain olisimme uskoneet. Juoksusta ei tullut meidän kaikkien lempilaji, mutta kynnys hölkkälenkkien ja intervallitreenien tekemiseen on nyt poissa. Lyhyet pyrähdykset ovat kivoja ja tehokkaita kunnonkohottajia. Ja mikä parasta, intervallit voi aloittaa kävellen.
Käyhän katsomassa alla oleva linkki, josta löydät ratsastajankunto-ohjelman:
http://www.ratsastajankunto.fi/files/file/materiaalit/kunto-ohjelmat/RATSASTAJANKUNTO_intervalli_harjoitus.pdf

Kuntohaaste on nyt takana, mutta kuntoilu ei pääty tähän. Juoksun kunniaksi korkattua kuohuvaa nauttiessamme pohdimme jo talvikauden treenejä…hiihtoa, luistelua. Oletteko muuten huomanneet että ihan tallin takana on loistavat hiihtoladut?
Kuntohaasteen kunniaksi lasi kuohuvaa J
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti