tiistai 2. joulukuuta 2014

Joulukalenteri: 2. luukkuJouluna tallilla tapahtuu kaikenlaista.
Listasimme joulunajan tärkeät päivämäärät:

6.12. Lasten puurojuhla. Puurojuhlaa vietetään tuttuun tapaan tallin yläkerrassa klo 15-17. Ilmoittautumisohjeet sekä lisätiedot puurojuhlasta löytyvät seuran sivuilta. Ilmoittautua voi 4.12 asti! Puurojuhlan järjestävät ponikerhojen ohjaajat sekä seuran nuorisovastaavat.

7.12. Tallilla on seuran järjestämät estekilpailut klo 9-13. Tervetuloa kisaamaan tai yleisöksi!

14.12. Koko perheen Lucia-juhla klo 12-14. Perinteisessä Lucia-juhlassa nähdään tänäkin vuonna kulkue sekä paljon erilaisia ohjelmanumeroita. Teemana tänä vuonna on "Poni-Haka Talent". Tule paikan päälle virittäytymään joulutunnelmaan tallin väen kanssa.

24.12. Talli on kiinni eikä ratsastustunteja pidetä. Hevoset ja ponit viettävät joulua hoitajiensa kanssa, jonka jälkeen hepat pääsevät rauhoittumaan joulun viettoon.

25.12. Hoitajat liikuttavat hevoset ja ponit, eikä tunteja pidetä. Huomaathan, että tunnit pidetään normaalisti muina joulun pyhinä.

29.12. Kevätkausi alkaa. Muista tämä varsinkin, jos vaihdat ryhmää.

31.12. Iltatunnit on peruttu ja hevoset ja ponit juhlivat vuoden viimeistä päivää hoitajiensa kanssa. Aamutunnit pidetään normaalisti.

Kaikissa tapahtumissa on myynnissä Poni-Haan Ratsastajien seuratuotteet. Huippusuositun seinäkalenterin lisäksi tänä vuonna pukin konttiin voi ostaa myös heppavihon. Myös muutamia kappaleita viime vuoden tuotteita (muki ja hiirimatto) on myynnissä. Maksutapana käy vain käteinen. Seuratuotteista lisätietoja seuran sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti