torstai 31. heinäkuuta 2014

Mette pääsi hyvään kotiin

Tallin luottotamma Mette lähti hevosten lomapaikalta Orimattilasta suoraan uuteen kotiin Poni-Haan tallityöntekijän Virpin hellään huomaan. Jo ennen heppojen lomaa oireilleet jalat eivät klinikkareissulla selvinneiden tietojen mukaan kestä enää tuntikäyttöä ja niin Mette pääsi kevyemmälle käytölle harraste- ja maastoilukaveriksi hyvään kotiin.

12-vuotias liinaharja tamma ehti olla Poni-Haassa jo hyvän aikaa, ja sinä aikana se hurmasi monet niin lempeänsuloisilla silmillään kuin osaamisellaan. Ratsuksi Mette kävi kenelle vain ja sen selässä ratsastuksen maailmaan ovatkin monet päässeet jo tutustumaan. Rauhallisuudellaan ja hulmuavalla harjallaan se hurmasi niin  pienet ponilapset, kehittymishaluiset nuoret kuin varttuneemmatkin tädit, kuljettaen jokaista selkään päässyttä tämän taitojen vaatimalla tavalla.

Tätä hevosta jää varmasti moni kaipaamaan, olihan se tiivis ja unohtumaton osa tallin hevoskantaa. Toivotamme sille kuitenkin antoisia ja leppoisia harrasteratsun päiviä tulevaisuudessa!

Mette kertoo itsestään viime joulun joulukalenterin 11. luukussa.


1 kommentti:

  1. Voi, ikävähän sitä rakasta Metteä kyllä tulee. Hyviä eläkepäiviä! ♥♥

    VastaaPoista