perjantai 25. heinäkuuta 2014

Hoitajien leirillä, päivä 5

Poni-Haassa järjestetään tällä viikolla jo kolmatta vuotta peräkkäin hoitajien leiri. Leirillä hoitajat mm. putsaavat varusteita ja siistivät poneja niiden loman jäljiltä. Leirillä tietysti myös ratsastetaan, ja tänä vuonna on erikseen poni- ja hepparyhmä, tosin hepparyhmässä vierailee monesti myös poneja. Joka päivä eri hoitaja kirjoittaa päivän tapahtumista tänne blogiin. Leirin viimeisestä päivästä kertoo Caruson ja Aten hoitaja Inka.


Perjantai


Hoitajien viikon viimeinen päivä huipentui leirikisoihin. Kisoissa oli kaksi Hevoshullun vuoden 2012 taitokisaa, joiden tasoina olivat keskivaikea sekä vaikea. Meillä hevosryhmällä oli tasona vaikea, koska olimme hieman kokeneempia kuin poniryhmäläiset. Kisoihin saimme toivoa poneja tai heppoja, ja kaikki saivat onneksi jonkun toiveen kolmen valitsemansa hevosen tai ponin joukosta. Itse olin toivonut ponikseni Mukia, jolla olin kisannut aikaisemminkin ns. "kotikisoissa" sekä ratsastuskoulujen välisissä mestaruuskilpailuissa. En ajatellut Mukia meidän kisahistoriamme takia vaan siksi, että olisi mukava päästä menemään sillä pitkästä aikaa!

Inka ja Muki © Pinja

Verryttely tapahtui samalla tavalla kuin normaaleissa kisatilanteissakin, eli itsenäisesti. Kukaan ei tietysti ottanu kisoja totisesti (tai ehkä hiukan kisahenkeä mukana), koska kyseessä olivat leikkimieliset leirikisat. Itse tein verryttelyssä siirtymisiä askenlajien välillä, pysähdyksiä sekä ympyröitä että voltteja. Radan olimme saanet edellisenä päivänä Tintiltä, eikä kukaan loppujen lopuksi unohtanut rataansa!

Palkintoja oli luvassa molemmissa luokissa luokan kolmelle ensimäiselle. Ensimmäiseksi sijoittunut sai hienon kouluraipan ja muistaakseni muut saivat kaikki eriväriset kaviokoukut!

Leiri oli mahtava tänäkin vuonna! Leirillä sain mennä kaikenlaisilla poneilla, joilla en omilla hevostunneillani pääse menemään. Mm. uutena kokemuksena sain mennä Ufo-ponilla, joka oli minulle uusi tuttavuus. Leirin jälkeen leirimme huipentui jokavuotiseen perinteeseen, joka alkoi aluksi siitä, kun niin moni kaatoi tötteröitä hoitajien tunnilla. Sääntönä oli, että jos kaadat tötterön niin joudut leipomaan kakun. Vaikka kuinka yritimme olla kaatamatta tötteröitä, niitä kaatui myös tänäkin vuonna! Eli taas kerran saimme pitää meidän "kakkubileemme" jossa tänä vuonna syötiin myös popcornia.

-Inka


Leirikisojen sijoittuneet:

Keskivaikea luokka
1. Jonna ja Rölli
2. Olivia ja Broidi
3. Sanna ja Pete

Vaikea luokka
1. Jenni ja Broidi
2. Jatta ja Typy
3. Sofia ja BalleLisää kuvia leiristä tulossa tänne!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti