perjantai 1. elokuuta 2014

Ensimmäinen kisapäivä

Ensimmäinen kisapäivä on paketissa ja tänään starttasi suurin osa Poni-Haan ratsukoista. Kuuden aikaan aamulla lähti ensimmäinen traileri tallin pihasta kyydissään Muki ja Lempi ja pari tuntia myöhemmin Lassi ja Floora tulivat perässä. Poni-Haan joukkue on esitelty blogissa aiemmin.

Kannustusjoukot

Ensimmäisenä kilpailijoistamme ratsasti ponien karsintaluokassa Melisa ja Muki saaden hienon ratansa prosenteiksi 60,000%. Tällä tuloksella he jäivät valitettavasti finaalin ulkopuolelle, mutta Melisa ratsasti ensimmäisissä isoissa kilpailuissaan loistavasti.

Seuraavana vuorossa oli seniorien karsintaluokassa Titta ja Lassi. He saivat radastaan 60,900% ja sijoittuivat luokassa 11. Tällä tuloksella he ansaitsivat myös paikan huomiseen koulufinaaliin. Satu ja Floora kilpailivat myös samassa luokassa. Flooraa jännittivät kukkapuskat, mutta Satu ratsasti loistavasti ja heidän tuloksensa oli 59,800%. Tällä he jäivät vain erittäin niukasti ulos finaalista.

Seniorien karsintaluokan palkintojenjako, Titta palkittavana
Aikuisratsastajien mestaruudesta kilpailivat Minna ja Lempi, Lusse ja Floora sekä Maisu ja Lempi. Kaikki kolme suoriutuivat radoistaan hienosti. Minnan ja Lempin tasaisen varma suoritus ja tulos 60,500% ei aivan riittänyt sijoituksille ja ratsukko oli 11. Maisun ja Lempin rata oli lennokas ja hieno. Tulos 59,500% oikeutti 16. tilaan. Lusse ratsasti Flooralla upean radan ja se palkittiin prosentein 63,300%, jolla he sijoittuivat neljänneksi ja jäivät mitalista vain pisteen päähän. Onnea Lusse!


Lusse ja Floora

Aikuisratsastajien palkintojenjako, Lusse vasemmalla


Tammat lähtivät illalla kotimatkalle Lassin jäädessä valmistautumaan koulufinaaliin ja esteisiin. Kannustusjoukot suuntasivat hotellin kautta syömään ennen nukkumaan menoa.

Oman tallin seura- ja kansallisista kisoistakin tuttu kuuluttaja Maisu toimi samoissa tehtävissä myös Lahden kisoissa. Onnistuneet sanavalinnat saivat myös kuulijat hymyilemään. Myös muut kuuluttajat onnistuivat herättämään hilpeyttä joukossamme, kun Lempin virallinen nimi olikin yllättävän vaikea lausuttava.

Kisoja voit seurata suorana myös kotisohvalta Equipe onlinen kautta, joka kertoo tulokset lähes reaaliaikaisena. Lahden kisojen koulutulokset löytyvät täältä ja estetulokset täältä.


2 kommenttia: