maanantai 30. maaliskuuta 2015

Poni-Haan vanhat hevoset: Sara

Tässä juttusarjassa selvitämme, mitä kuuluu Poni-Haassa asuneille entisille ratsastuskouluhevosille. Tällä kertaa kuulumisia Sarasta, josta kertoo Johanna, ponin nykyinen omistaja. Sara lähti Poni-Haasta lokakuussa 2013.

Sara

Sara on ihana poni! Pakko sanoa se jo heti tähän alkuun. Ostimme Saran syksyllä ja jo heti koeratsastuksessa huomasin, kuinka paljon Sara oli ruosteessa. Laukkojakaan ei meinannut millään saada nousemaan ja meno oli mitä sattuu, kun oli ollut vain maastokäytössä ilmeisesti jonkin aikaa.
Päädyimme kuitenkin ostamaan poni, kun tuo oma hevonen tarvitsi seuraa kun edellinen jouduttiin lopettamaan.
Olemme käyneet nyt vähän kevyemmissä valmennuksissa, ja ponia ollaan saatu taas rennommaksi ratsastaessa. Koulukiemuroitakin on taas uudelleen opiskeltu ja päästy vähän eteenpäin.

Ihanan valloittavahan poni on! Meillä tosiaan Sara asuu pienellä kahden hevosen tallilla Mikkelissä tuossa omassa pihassa, niin pääsee vähän paremmin vaikuttamaan ruokintaan ja liikutukseen.4 kommenttia:

 1. Asuuko poni-haassa sellainen poni kun Lettu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asuu, jos on joku poni/heppa josta et ole aivan varma asuuko se poni-haassa voi ponihaan nettisivuilta kattoo :) www.ponihaka.net

   Poista
  2. Yhyy saraa se oli iha parass❤❤����

   Poista