perjantai 6. syyskuuta 2013

Lisää uusia tuulia

Kauan puhutut, odotetut ja kaivatut harjapussit ovat vihdoin täällä! Eilen merkkauksen jälkeen kaikille hevosille ja poneille jaetut pussit tullaan nimeämään myöhemmin jokaiselle ratsulle omaksi.Väritykseltään joko ruskeita tai pinkkejä pusseja on kaksi sisäkkäin, muovinen ja kankainen. Kassin sisältä löytyvät kaikki perusharjat: pöly-, kova- ja pehmeä harja, kumisuka ja kaviokoukku. Näissäkin on eri värejä. Oletuksen mukaan ajan myötä jokainen hevonen tulee myös saamaan oman, uuden riimun.
Vanhat, yleiset harjat menivät yläkerran varastotilaan. Jos näitä vanhoja harjoja löytyy käytäviltä, ne voi viedä yläkerran television viereiselle pöydälle, josta ne kulkeutuvat perille. Ei siis jätetä niitä talliin pyörimään, nyt kun uudet harjat ovat käytössä!

20 kommenttia:

 1. Jes, tätä on odotettu! :)

  VastaaPoista
 2. Kivat pussukat :) Harjakampa olisi vielä hyvä lisä.. Tuleeko kaikille erilaiset riimut?

  VastaaPoista
 3. Olis myös kiva jos hepoille tulisi omat sienet, ne kun pitää aina hakea vesäristä.

  Toinen juttu; koiranpeppukoukut tippuu jatkuvasti :D olisko niihin jotain parempaa keinoa pyyä kiinni..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kostea sieni harjapussissa ei ole hyvä juttu, en usko että tulee jokaiselle omia.

   Poista
  2. Totta! Mutta harjapussiin voisi kyllä todellakin ostaa jonkun harjakamman ne ei paljoo maksa, vaikkakin ponei ja heppoi ~40. Eli minun mielestäni harjapussiin voisi lisätä vielä harjakamman ja kunnollisen pää-/naamaharjan:).

   Poista
 4. Tuleeko satula telineet myös mm. Saralle, masallr yms. Kun niillä ri tällä hetkellä ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Masalla, Saralla ja Ferrarilla on jo, sillä ne ovat vaihtaneet tavaroidensa paikkoja:) Mutta odottelen Masalle, Broidille, Zombille, Mukille, Beetalle ja kultsille niitä punaisia peppuja;)

   Poista
  2. Tietääkseni kaikille on annettu peput mut ne irtoilee helposti! (:

   Poista
 5. Mitkä hepat menee hevoset stadikalla- tapahtumaan ponihaasta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Prinssi ja Kultsi:).

   Poista
  2. Ja zombi kai :)

   Poista
  3. Mitä poni-haan ponit tekee siellä?

   Poista
  4. Prinssi, kultsi, zombi ja bruno

   Poista
  5. niin mutta miten ne siellä on? :D siis talutusponeina vai kentällä? hää

   Poista
 6. Harjapussit on hyvä idea - vielä kun se toimis niinkuin on ajateltu. Pussit lojuu pitkin käytäviä tuntien aikana, pussia ei löydykään oman hevosen "lokerosta", pussin sisältö ei enää vastaakaan alkuperäistä... Ei ehkä riitä, että pusseihin tulee hevosen nimi, ehkä myös harjoihinkin kannattaisi laittaa nimi.

  VastaaPoista
 7. On tosi ikävää, että kamat "leviää" kasseista, eikä kassitkaan löydä takaisin kaappeihin. Pitäisikö ratsastajia muistutella siitä että pussit+sisällöt ovat hevoskohtaisia ja palautettava paikoilleen? Kaikki ei välttämättä vieläkään tiedä sitä, eikä noita tiedotteita näytä muutenkaan kukaan huomaavan ilmoitustaululta... Jos huomaa, että joltain puuttuu joku tarvike, niin mitä pitäisi tehdä? Itse olen esim. napannut hyllyn päällä lojuvan kaviokoukun ja pannut sen pussiin josta sellainen puuttui. Oikein vai väärin?

  VastaaPoista
 8. Myös hoitajat näyttävät hamstraavan näitä pusseja - pussi onkin hoitajan matkassa (hoitsuhuoneessa?missä?), eikä ponin/hevosen lokerossa, kun haluaisit harjailla. Ja sitten niistä löytyy kaikkea muuta roskaa, mikä ei kuulu pussiin (hoitajien vai ratsastajien jättämiä?). Onko hoitajilla vielä omat harjat vai käyttävätkö näitä uusia kamoja?
  Opet, jotka tapaavat kaikki ratsastajat henkilökohtaisesti, voisivat infota, miten näitten uusien harjapussien kanssa toimitaan, niin pysyis homma hanskassa ;) Ja ne pussit näyttää jäävän aika usein tallin lattialle tuntien ajaksi - voiko hoitajilta odottaa, että neuvoisivat ratsastajia?
  Harjapussit oli todella hyvä idea - mutta toteutus kyllä takkuaa nyt aika pahasti :(

  VastaaPoista
 9. Ensin joku harja putoaa kassista sitten joku ottaa sen seuraavaksi se ratsastaja etsii pussista kova harjaa ja ei löydä sitten hakee toiselta ja jättää sen omaan pussiinsa :O

  VastaaPoista