sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Hevoset Stadikalla 2013

Helsingin Olympiastadionilla järjestettiin 14.-15. syyskuuta Hevoset Stadikalla -tapahtuma, joka kertoi kilpahevosten paluusta paikalle ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1952 olympialaisten. 

Ohjelmassa oli esteratsastusta, vikellystä, valjakkoajoa, kenttäratsastusnäytös, keppihevosia jne. ja tietenkin myös poniratsastusta! Urheat ponimme Zombi, Prinssi, Kultsi sekä Bruno jaksoivat urheasti kuljettaa lapsia selässään kumpanakin päivänä. Ponit näkivät paljon jännittäviä asioita, mutta käyttäytyivät erittäin mallikelposesti. Söpöt ponit saivat uusia ihailijoita ja lukuisia rapsutuksia kahden päivän aikana.


Tässä Minna Riitalan kuvasatoa tapahtumasta.

Bruno
Zombi ja Satu, Kultsi ja Aura. Kuva Titta Saari.

6 kommenttia:

 1. Siellä näytettiin muuten yks video, missä kuvattiin myös vähä ponihakaa ja jotain leirii:) Sen voi kattoo youtubesta "mahdollisuuksien hevonen", tosi kiva video!

  VastaaPoista
 2. Tosiaan, sitä kuvattiin yhdellä kesän leirillä, ja kuvaajien mukaan näytettiin myös eduskunnalle tms esittelemään Suomen ratsastusurheilua. Kuvaan olivat päässeet tunnilla Ami, Masa ja Rölli, karsinoissaan Sara ja Pingis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, ku ne ridaajatkin oli päässy...:/

   Poista
  2. Olin itse sillä leirillä ja meiltä oltiin kysytty lupa kuvaamiseen

   Poista
 3. Oltiin tuolla kaverin kaa ja oltiin luettu että ph:sta oli tulossa jtn hevosia/poneja sinne, eikä tiietty enempää, ni oltiin sit koko ajan silmätarkkana et mistä löytyy tuttuja, ja kyllä ne sitte loppujen lopuksi löyty ;) Se "mahdollisuuksien hevonen" -juttu oli myös tosikiva, ja oli kiva ku siinäki oli tuttuja naamoja :)

  VastaaPoista
 4. Mä ratsastin Brunolla tuolla kun olin :)

  VastaaPoista