lauantai 3. tammikuuta 2015

Kiitos viime vuodesta!

Viime vuosi oli jälleen suositumpi kuin edellinen, sillä blogin suosio senkuin kasvaa. Kiitos teille siitä!

 Kirjoitimme viime vuonna yhteensä 71 juttua, mikä on hieman pienempi määrä kuin vuonna 2013. Tämä johtuu siitä, että panostimme tuntiratsastajien mestaruuskilpailuissa yhteen postaukseen per päivä, kun 2013 tilannetta seurattiin melkeinpä livenä.

Suosituimmat jutut viime vuodelta olivat:

1. Muistoja menneistä (1170 katselua)
2. Poni-Haan uusi omistaja Virpi Ranta esittäytyy (1025 katselua)
3. Unidentified Fluffy Object * (739 katselua)
4. Tuntiratsastajien mestaruuskilpailut, Poni-Haan joukkueen esittely (572 katselua)
5. Kuvapostaus: Talvitunnelmia 2011 - Tunnistatko kaikki? (399 katselua)

Blogin kirjoittajina olemme myös huomanneet, miten vastuullinen tehtävä meillä on oikean tiedon jakajina. Kun julkaisimme uuden ponin Ufon jutun, luulivat monet että Ufon oikea nimi on Unidentified Fluffy Object. Tarkoituksenamme oli vihjata otsikolla tuntemattomaan karvaiseen otukseen, mukaillen UFO-sanan tunnettua lyhennettä "Unidentified Flying Object". Vastaisuudessa pyrimme ilmaisemaan vitsimme selkeämmin ;)

Myös tuntiratsastajien mestaruuskilpailuiden juttu oli suosittu, tekstiä jaettiin esimerkiksi hevostalli.netissä ja muutamat tallit kopioivatkin idean meiltä. Tämän otimme kohteliaisuutena, varsinkin kun postaukset eivät olleet niin laadukkaita kuin meidän tekemämme :)

Tilastoista näkee myös selvästi sen, että vanhojen aikojen ja hevosten muistelut ovat suosittuja aiheita. Voisi siis kuvitella, että blogia lukevat myös vanhat Poni-Hakalaiset.

Suosituimmat joulukalenterin luukut olivat:

Tänä vuonna blogissa on nähty aiempaa enemmän myös videoita. Joukostamme ei löydy harmiksemme videoiden editoinnin mestaria, mutta onneksi Youtubellakin voi amatööri onnistua (kts. Joulukalenterin 13. luukku - Poni-Haka Harlem Shake). Myös kisaratoja sekä tapahtumia on videoitu aiempaa enemmän.

Tiesittekö muuten, että Tallin tarinoita luetaan eri puolilla maailmaa?

Toivotamme blogin lukijoille ihanaa vuotta 2015. Kuulisimme mielellämme minkälaisia juttuja haluatte blogista lukea tänä vuonna. Entä olitteko tyytyväisiä joulukalenteriin?

3 kommenttia:

  1. Haluaisin tietää mitä esim. Saralle kuuluu:) Vanhojen heppojen haastatteluja on mukavaa lukea

    VastaaPoista
  2. yksäreistä puuttuu vielä allin haastattelu, se ois kiva saada :)

    VastaaPoista
  3. Haluaisin kuulla vanhoista hevosista lisää. :) Olisi myös kiva kuulla esim aikuisratsastajien kertomuksia, miten he päätyivät poni-hakaan ja milloin. :)

    VastaaPoista