tiistai 5. elokuuta 2014

Kolmas kisapäivä

Myös kolmas, eli viimeinen kisapäivä valkeni sekin helteisenä. Team Poni-Haka olikin jo saanut mukavasti väriä pintaan viikonlopun aikana, tosin suurin osa siitä lähti harmiksemme pois lukuisilla uintireissuilla.
Aura ja Lassi
Päivällä jaettiin myös parhaan hevosenhoitajan palkinto. Palkinnon sai ansaitusti Aura, joka on hoitanut Lassia Titalle jo monissa kilpailuissa. Äänivyöryn lisäksi tuomariston olivat vakuuttaneet perustelut. Lue tästä Lahden Ratsastajien uutinen asiasta.

Päivän kohokohta koitti vasta alku-illasta, kun mestaruusluokan ollessa pari tuntia myöhässä tuli viimeinkin Titan vuoro taistella seniorien estemestaruudesta Lassin kanssa. Kannustusjoukot olivat hioneet huutonsa valmiiksi ja Titta pääsi aloittamaan ratansa luultavasti kisojen komeimman kannustushuudon säestämänä. Ensimmäisen puomin kolahdettua kannustusjoukot, sekä luultavasti myös Titta, kokivat ylimääräisiä sydämentykytyksiä. Kädet hikosivat ja joku katsomossa manasi. Kädet tärisivät. Vihdoin koko kannustusjoukko repesi tuuletukseen: puhdas ja ennen kaikkea tyylikäs rata!

Myöhemmin illalla oli aika palkintojen. Myös tuomarin mielestä rata oli tyylikäs ja Titta sijoittui jaetulle seitsemännelle sijalle 75 lähtijän joukosta. Hyvä Titta ja Lassi!!
Titta keskellä

Katso video Titan suorituksesta tästä:Palkintojen jaon jälkeen oli aika pakata tavarat ja hevonen autoihin ja lähteä kotimatkalle. Takana oli kolme helteistä kisapäivää kavereiden kanssa. Matka oli hauska ja täynnä kommelluksia. Tätä reissua on hyvä muistella jälkeenpäin ehkäpä kesän kohokohtana. Kiitos!

"Viikonlopun ehdottomasti tärkein ohje oli katsomon "jatka" ensimmäisen puomin kolahduksen jälkeen. Puomin lennähtäminen kannattimilta ilmaan taisi olla kauheamman näköistä katsomoon. Itse luulin sen pudonneen. Onnittelut myös Auralle parhaan hevosenhoitajan palkinnosta, ainakin se meni oikeaan osoitteeseen, niin hyvin Lassi oli viikonloppuna hoidettu." -Titta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti