perjantai 14. maaliskuuta 2014

Jäähyväiset Masalle

Tämän viikon maanantaina pääsi jälleen yksi rakkaista poneistamme eläkepäivien viettoon, tällä kertaa vuorossa oli Masa. Keväällä 19-vuotta täyttävä, iso kimo poni oli rauhallisen luonteensa ansiosta monien suosikki. Masalla on kuitenkin ollut pitkään vaivoja jalkojensa kanssa, eikä se esimerkiksi ole hypännyt kunnon esteitä moneen vuoteen.

Masan osti ponin pitkäaikainen hoitaja Sari. Sari valittiin viimevuoden Lucia-juhlassa vuoden ponihoitajaksi, ja hänen esittelynsä voit lukea tästä. Sari julistettiin myös blogin historian ensimmäiseksi Kuukauden hoitajaksi, juttuun pääset tästä.

Aluksi otamme vähän rennommin, ja tutustumme rauhassa uuteen paikkaan. Myöhemmin rupean liikuttamaan Masaa kevyesti, niin selästä kuin myös maasta käsin. Kun meno alkaa sujumaan rauhallisesti, tarkoituksena olisi päästä kävelemään maastossa usein. Katsotaan jos jossain vaiheessa pääsisimme kokeilemaan myös ohjasajoa. Masa on kuitenkin päässyt ansaitulle eläkkeelle, joten jatkamme oleilua Masan kunnon ja jaksamisen ehdoilla, Sari kertoo.

Toivotamme Masalle mukavia eläkepäiviä!

Sari ja Masa hoitajien jouluratsastuksessa jouluaattona 2013.

4 kommenttia:

  1. Kyllä ikävä jää rakasta hoitsuani mutta onneksi se pääs tosi hyvää kotiin!! :)

    VastaaPoista
  2. Missä masa asuu nykyään jos näät viestin meillakotona1@gmail.com

    VastaaPoista