lauantai 31. joulukuuta 2016

Uudenvuodenlupaukset Poni-Haan tyyliin

Menneeseen vuoteen on mahtunut kaikenlaista ja blogin koko kirjoittajatiimi on tässä loppuvuodesta vaihtunut. Isot kiitokset vanhalle blogitiimille, jätitte isot saappaat täytettäviksi ja ensi vuonna pyrimme parhaamme mukaan tekemään laadukkaita postauksia, jotta blogi pysyisi yhtä hyvänä kuin ennenkin. Kiitämme myös mahtavia lukijoitamme ja toivotamme kaikille hyvää tulevaa vuotta!

Tänään on vuoden viimeinen päivä ja koko blogitiimin voimin kiersimme tallissa kysellen hepoilta ja muilta nelijalkaisilta heidän uudenvuodenlupauksiaan. Ystävälliset hepat ja ponit vastasivatkin meille oikein mielellään:

Ametist: "Lupaan esitellä hienoja kouluratsun liikkeitäni, jotta kaikki näkevät miten hieno hevonen minusta on kasvanut."
Ametist

Gera:
 "Haluan pitää vielä viime vuotta enemmän mutakylpyjä, jotta kaikki ratsastajat ja hoitajat huomaavat miten elävöittävä vaikutus mudalla on iholle. Mitä ne hoitajat siitä jaksavat valittaa, en minä ymmärrä."
Lassi ja Gera

Lassi: "Lupaan näyttää hienoja puolia itsestäni niin esteillä kuin koulussakin."
Lassi (cr: Tiina Raitio)

Pete: "Lupaan jatkaa uusien ihmisten tutustuttamista meidän hevosten ihmeelliseen maailmaan yhtä luotettavasti kuin aina ennenkin."
Pete
Tipo: "Lupaan pysyä aina yhtä luotettavana kaikentasoisille sopivana ratsuna ja tuomaan iloa jokaiselle tallilla käyvälle."

Kamu: "Olen ollut vasta vähän aikaa Poni-Haassa, joten lupaan näyttää kaikille tallilla käyville kuinka suloinen ja hyväkäytöksinen pikkutamma olen."
Kamu (cr: Siiri Litmanen)
Prinssi: "Aion jatkossakin kantaa perheen pienimmät ja ihastuttaa aikuisetkin suloisella ulkonäölläni. Haluan myös pysyä isojen ponien perässä tunnilla, sillä vanhat koipeni ovat siihen hommaan oikein mallikkaassa kunnossa, vaikka ei uskoisi."
Prinssi
Typy: "Haluan kasvattaa häntäni yhtä paksuksi ja pitkäksi kuin Vikillä!"
Ufo: "Lupaan pitää kuria ruunalaumassa jatkossakin. Ehkä minusta kuoriutuu myös höyhenenkevyt kouluponi tai solakka esteratsu, ken tietää."
Ufo (cr: Vendi Pelkonen) 

Kaikki muut hepat:
"Lupaamme olla yhtä mukavia ja luotettavia ratsuja myös tulevina vuosina!"
Puuheppa
Puuheppa: "Lupaan pysyä myös vuonna 2017 yhtä turvallisena ratsuna perheen pienimmille ja isommillekin."

Tallikissa Nasu: "Lupaan olla yhtä kehrääväinen ja tehokas hiirenkarkottaja, sekä tarvittaessa myös maneesissa sylinlämmittäjä mikäli asianmukainen palkkio rapsutusten muodossa muistetaan. Mau!"

Blogitiimi: "Lupaamme ensi vuonna tehdä useita erilaisia ja laadukkaita postauksia. Toiveita saa esittää!"

Mitkä ovat sinun hevosaiheisen uudenvuodenlupaukset? Hyvää tulevaa vuotta 2017!


p.s.: Ettehän ammu ilotulitteita tallien tai muiden eläinsuojien lähistöllä, hevoset ja muut eläimet voivat säikähtää. Kiitos!

1 kommentti:

  1. Kiva postaus :) ihanaa alkanutta vuotta teille kaikille! Jatkossa olisi kiva lukea postauksia eri näkökulmista (hoitajat, opettajat, tenavaratsastajat?) ja esim haastatteluita, tuntiratsastajien mestaruudet kiinnostaa aina ja kaikki sellainen, mikä teitä itseä inspiroi!

    VastaaPoista