tiistai 8. marraskuuta 2016

Saanko esitellä: uusi blogitiimi!Anna-Liisa


Olen Anna-Liisa ja iältäni olen 21-vuotias. Ratsastuksen aloitin Poni-Haassa alkeiskurssilla kesällä
2007 ja siitä lähtien käynyt säännöllisesti tunneilla. Hoitamisen aloitin Petellä vuonna 2010 ja Lempillä aloitin 2012. Tällä hetkellä en enää hoida, mutta mahdollisimman usein käyn rapsuttelemassa varsinkin Lempiä ja moikkaamassa Peteä uudessa kodissaan. 

Syksystä 2015 olen myös toiminut hevosten hoitajavastaavana ja viime vuonna sain lucia-juhlassa vuoden heppahoitaja-palkinnon. Kirjoitin ylioppilaaksi keväällä 2015 ja nyt opiskelen Helsingin yliopistossa metsätiedettä.

Tiina


Olen Tiina 18-vuotias Poni-Haan kasvatti ja toimin ponihoitajavastaavana, vedän ponikerhoja ja olen mukana seuran toiminnassa. Olen aloittanut hoitamisen Poni-Haassa n. 2009 ja olen hoitanut Rölliä, Peteä, Prinssiä ja Nallea. Nykyiset hoitoheppani ovat Lassi ja Susu + muut yksityshevoset toisilla talleilla. 

Olen ratsastanut Poni-Haassa jo melkein 16-vuotta ja loppua ei näy. Opiskelen Helmi Liiketalousopistossa merkonomiksi ja valmistun keväällä 2017, jonka ohella työskentelen Hööksissä.

Vendi

Täällä kirjoittelee blogitiimin kuopus Vendi. Olen 16-vuotias ja olen aloittanut ratsastuksen epäsäännöllisesti vuonna 2007. Ponihaassa säännöllisillä tunneilla aloin käymään vasta syksyllä 2013. Aloitin ensimmäisen hoitoponini Masan hoitamisen keväällä 2013. Nykyisin hoidan Geraa ja kirjavaa Ufo-ponia, joka on toiminut myös kisaponinani viimeisen vuoden ajan. Ufon hoitamisen aloitin keväällä 2014 ja Geralla aloitin tammikuussa 2015. 

Oma seuran toimintaan osallistumiseni on ollut melko vähäistä, mutta tulevaisuudessa aion olla enemmän mukana seuran toiminnassa. Riina

Olen Riina ja iältäni olen 18-vuotias. Olen aloittanut ratsastuksen satunnaisesti jo alle kouluikäisenä, mutta säännöllisesti tunneilla aloin käymään Poni-Haassa 2008-2009. Hoidan tallin senioria Peteä, jonka hoitamisen aloitin vuonna 2010. Tammikuussa 2016 aloitin myös hoitamaan Nettaa.

Olen alkanut pikkuhiljaa osallistumaan seuran toimintaan koko ajan aktiivisemmin (ponikerhot, lucia-juhla, blogi jne.). Opiskelen tällä hetkellä lukiossa, josta olisi tarkoitus valmistua ylioppilaaksi keväällä 2017.
Salla

Olen Salla ja vuosimallia 1999. Käyn lukion toista luokkaa ja tarkoitukseni olisi valmistua ylioppilaaksi keväällä 2018. Aloitin ratsastuksen "virallisesti" vuonna 2009 Poni-Haassa alkeiskurssilla ja loppua tälle harrastukselle ei näy.
Hoitamisen Poni-Haassa aloitin vuonna 2012. Ensimmäinen hoitohevoseni oli Kaapo, mutta tämän lähdettyä, aloin hoitamaan Macyä ja myöhemmin Akua. Toimin aktiivisesti seuran toiminnassa mukana esim. ponikerhot, lucia-juhla ja blogi.
Ps. Onko sinulla jotain blogi-ideoita tai haluatko itse kirjoittaa tekstin? Kirjoita kommentteihin tai nykäise hihasta tallilla! :)

5 kommenttia:

 1. Hyvä tytöt!Uudesta opettajasta Petrasta olisi kiva saada esittely.Hänen nimeään ei ole myöskään mainittu henkilökunta osiossa.T;Heppa-täti

  VastaaPoista
 2. Oi miten kiva, että tänne saatiin uudet kirjottajat:) Tallin tän hetkisestä heppatilanteesta olisi kiva kuulla, kun en itse Poni-haassa käy:)

  VastaaPoista
 3. Mahtava juttu, paljn tsemppiä teille! Pitäkää lippu korkealla :)

  VastaaPoista
 4. Tertusta oisi kiva kuulla jotain! Tai siitä esittely! T:Primuslainen

  VastaaPoista