maanantai 14. marraskuuta 2016

"Uudet" ponit

Syyskuussa tallille saapui kaksi suloista ponitammaa ratsastuskoulusta Espoosta. Lara ja Kamu ovat valloittaneet jo monia sydämiä tunneilla ollessaan. Ponien lisäksi muutama viikko sitten tuli myös uusi heppa Esmeralda. Esmeralda on 6-vuotias tumma ja melko korkea hannoverilainen Latviasta. Tamma ei ole käynyt vielä tunneilla, mutta kuuleman mukaan hevonen omistaa hienot liikkeet ja mukavan luonteen.

Kawet "Kamu"

Kamu on 117cm pieni rautias poniristeytys, joka on todettu hyvin kiltiksi ja vauhdikkaaksi. Kamun arvioitu syntymävuosi on 2004 ja poni on alunperin belgialainen. Poni taitaa hyvin niin koulu- kuin esteratsastuksenkin. Kamu käyttäytyy hyvin myös talutustunneilla.

Djamila "Lara"

Saksasta peräisin oleva Lara-poni on hieman kummallisen värinen kiltti poni, joka on muutaman vuoden ystäväänsä Kamua vanhempi (syntynyt 2002). Laran arvioitu korkeus on 143cm, joten ponilla voi mennä myös hieman pidemmätkin ratsastajat. Lara on päässyt näyttämään taitojaan jo seuran koulukilpailuissa, mutta Lara on myös todella hyvä hyppäämään.


Lara c. Iida Koivisto
Kamu c. Siiri Litmanen


3 kommenttia: