sunnuntai 2. elokuuta 2015

Tuntiratsastajien mestaruudet 2015: lauantain koosteToisena aamuna herätys oli ensimmäistä aamua aikaisempi, kun Titan ja Lassin suoritus oli jo luokan kolmantena eli heti kahdeksan jälkeen.

Aamupäivällä starttasivat Titta ja Lassi seniorien koulufinaalissa sekä Sofia ja Ametist juniorien koulufinaalissa. Aikainen herätys palkittiin, kun Titta ratsasti keskittyneesti ja Lassi liikkui upeasti. Ratsukko sai hienosti 62,778%, mikä riitti seitsemänteen sijaan, kun luokassa sijoittui yhteensä kuusi ratsukkoa.

Ametist ja Sofia kilpailivat kymmenen aikaan juniorien koulumestaruudesta. Siististä radasta prosentteja kertyi yhteensä 62,037 %, mikä riitti kahdenteentoista sijaan. Hieno tulos ratsukolta, joka suoritti toisen helpon A:n ratansa!
Iltapäivällä päästiin taas toisenlaisiin tunnelmiin, kun kouluaitojen purkamisen jälkeen vuorossa oli esteratsastuksen tervetuliaisluokat. Näissä luokissa jokainen puhtaan radan suorittanut ratsukko sai ruusukkeen sekä lahjakassin.

Poni-Haan poniratsukoita edustavat Jonna ja Iines suorittivat hienon radan mutta pudottivat valitettavasti yhden esteen. Junioriratsukoista radalle pääsivät Sara ja Lassi, tehden puhtaan radan. Senioreista nähtiin kaksi ratsukkoa, kun sekä Christel ja Macy että Titta ja Simo suorittivat siistit, puhtaat radat. Myös estehevoset käyttäytyivät mallikkaasti, vaikka pieniä epäilyksiä oli havaittavissa ennen kisoja.

Kun hevoset pääsivät kisapäivän jälkeen lepäämään, suuntasi team PH nauttimaan yhteisestä illallisesta.

Huomenna on luvassa jännittävät estemestaruusluokat, joissa poni-hakalaisista kilpailevat Jonna ja Iines poniluokassa, Inka ja Macy sekä Sara ja Lassi junioriluokassa sekä Christel ja Macy sekä Titta ja Simo senioriluokassa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti