torstai 23. huhtikuuta 2015

Kohti 4-tason koulukilpailuja

Jos viime viikonlopun ratsastuksen maailmancupin televisiointi ei vielä sammuttanut kouluratsastusnälkääsi, ei haittaa! Tasokasta kouluratsastusta pääsee nimittäin katsomaan myös tänä viikonloppuna Poni-Haassa, kun Poni-Haan Ratsastajat järjestää sunnuntaina 26.4. 4-tason (entisen kansallisen tason) koulukilpailut.

Perinteisesti huhtikuun lopussa järjestettävät kisat keräävät yhteen Suomen kärkinimiä niin hevos- kuin poniratsukoissakin. Ensimmäinen ratsukko starttaa klo 9, ja luokkina tänä vuonna ovat Vaativa A:0, suomenhevosille avoin Helppo A:4, Intermediate 1 (joka on osa Lähitapiola Small Touria), sekä poneille avoin Helppo A, FEI joukkueohjelma poneille. Kisa-areenana toimii maneesi, jonka katsomosta on hyvä seurata kilpailuja. Kahvila Pullaponi on koko päivän auki nälkäisille.

Muistathan, että sunnuntain 26.4. tunnit on peruttu kisojen takia. Sunnuntain ratsastajat voivat varata korvaavan rästin puhelinpäivystyksestä.

Tervetuloa vuoden päätapahtumaan ja seuraamaan jännittäviä kilpailuja! Kannattaa välttää omalla autolla tulemista, sillä tallin parkkipaikka on varattu trailereille ja hevosautoille. Jos tilaa on, auton voi jättää Vuorilehdontien varteen tai Hakunilan urheilupuiston parkkipaikalle.
Kuvat vuodelta 2013, © Hanna Mäntynen
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti