tiistai 26. marraskuuta 2013

Koulukiemuroita kisoissa 24.11.


Sunnuntaina järjestettiin kauden viimeiset kouluratsastuskilpailut ennen kauden päättymistä ja joulua. Mukana oli mukavasti porukkaa ja kisat saatiin täyteen. Aikataulu venyi hieman mutta se ei menoa haitannut, kun kolmekymmentä ratsukkoa näytti taitojaan kahden tuomarin edessä. Ratana oli tällä kertaa kaikissa luokissa pitkä, 20x60 metriä pitkä rata.

Voittajaksi helppo C -luokassa tiensä selvitti Roosa Luuppala ja Rölli, toisena tällä kertaa Ronja Haponen ja My Tricky Joy. Kolmantena Inka Laine ja Nalan.

Nenna ja Kaapo
Helppo B -luokassa oli eniten osallistujia, ja tämän luokan voitti Melike Dursun ja Muki, jotka niukasti ohittivat Nenna Rissasen ja Kaapon. Kolmanneksi ja neljänneksi kipusivat Maisu Björkbom ja Anniina Etelämaa, molemmat Gallialla. Ohjelmana oli tällä kertaa nuorille hevosille suunnattu
kenttäratsastusohjelma.

Helpossa A:ssa oli tällä kertaa vain neljä osallistujaa, mutta jotka kaikki suorittivat mallikelpoisesti FEI:n World Dressage Challenge -ohjelman vastalaukkoineen, takaosakäännöksineen ja avotaivutuksineen. Luokan voittivat Titta Saari ja Lassi yhteisprosentein 61.800. Toiseksi kipusivat Satu Hanhela ja Floora.


Seuraavan kerran kisoja järjestetään ensi keväänä kevätkauden alkaessa. Silloin taas vuorossa sekä este- että kouluratsastusta, joten loman jälkeen pian taas harjoittelemaan!

Maisu ja Gallia

Melike ja Muki
Uusi poni Typy 
Myös Nasu nähtiin kisakatsomossa!


Vuoden Hevonen -äänestys

Nyt SINÄ saat vaikuttaa! Nyt etsitään vuoden 2013 parhaita tuntiratsuja.  Käy tallin yläkerrassa Poni-Haan Ratsastajien seuran ilmoitustaulun edessä äänestämässä oma lempiratsusi voittoon. Kuka onkaan tallin söpöin, taitavin ja ihanin tuntiponi tai -hevonen?
Äänestysaikaa on 13. joulukuuta asti, ja voittajat julkaistaan täällä tallin blogissa ja Lucia-juhlassa 15.12.

3 kommenttia:

 1. Voiko vanhojakin äänestää?

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi, vain nyt Poni-Haassa olevat ponit ja hevoset ovat äänestyslistalla.

   Poista