tiistai 1. lokakuuta 2013

Hoitajien juhlat

Lauantai-iltana 28.9. pääsivät tallin hoitajat ansaitusti juhlimaan yhdessä. Tapahtumaa hoitajille olivat järjestämässä hoitajavastaavat Jatta ja Aura sekä apujoukkoina  Niina, Satu ja Titta.

Ilta alkoi ryhmiinjaolla ja tiimien nimien keksimisellä. Yhteishengen luomiseksi eri joukkueissa oli paljon eri ikäisiä hoitajia. Ryhmien muodostamisen jälkeen ilta jatkui maneesissa erilaisten, kiperien tehtävien muodossa,  joissa testattiin niin taitoja kuin nopeuttakin.

Ryhmiin jakoa
© Niina


Pisteillä hoitajat pääsivät kokeilemaan Meten letittämistä, suitsien laittoa silmät sidottuna ja erilaisten varusteiden laittoa hevoselle. Lisäksi haasteita tuotti Tero-tenavan taluttaminen ja Tipo-hevosen kanssa suoritettu tehtävärata! Moni tajusikin, ettei se peruuttaminen olekaan niin helppoa... Jäämme kaikki surulla kaipaamaan Teroa, joka menetti jalkansa useaan otteeseen lauantaina.


Tero-tenava ennen juhlaa, vielä ehjänä siis.
© Niina

Rastitehtäviä. Kuvassa Isa, Kia ja Melisa
© Johanna Hellman


Sokkona suitsittamista. Kuvassa Kia ja takana Juuli
© Johanna Hellman
 
 
Pienistä aikatauluongelmista huolimatta ilta kului rattoisasti ja tallin tarjoamat herkut maistuivat. Voittajajoukkueeksi rastiradalta tiensä selvitti The Boss, joka sai kivoja hevosaiheisia tavaroita. Lisäksi juhlassa äänestettiin vuoden Pelottavin, Ahkerin sekä Avuliain hoitaja sekä vuoden Hymy ja Blondi. Voiton vuoden "blondeimman" hoitajan tittelistä vei tällä kertaa Inka.

Hauskan illan päätti yhteinen hevosaiheinen pantomiimileikki ja haastava tallin vanhojen ratsujen tunnistustehtävä. Tunnistaisitko sinä enää esimerkiksi Jetan, Speedyn tai Ilpon?

Toivon mukaan kaikilla mukana olleilla ja järjestäjillä oli hauskaa ja tästä saadaan uusi perinne aikaan!4 kommenttia:

 1. Jetta on täl hetkellä siel tallilla mis käyn. Kiltti ja ihana poni <3

  VastaaPoista
 2. Keitä muita hoitajia palkittii n ?

  VastaaPoista
 3. Vuoden...
  Pelottavin - Jatta (Bambi, Helinä)
  Ahertaja - Sofia (Mette, Muki)
  Avuliain - Milla (Kultsi)
  Hymy - Viivi (Steven)
  Blondi - Inka (Caruso)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohditte aten mun hoitsuista :((((((

   Poista