perjantai 11. lokakuuta 2013

Jälleen uusia tapahtumia hevosrintamalla

Hevosia on viime aikoina tullut ja mennyt vähän enemmänkin, eikä muutokset sillä puolen ole vielä ohi.

Viimeisin pois muuttanut on Della, joka lähti maanantaina yksityiseksi pitkällisten suunnitelmien jälkeen. 10-vuotias suuri tummanruunikko tamma saapui Poni-Hakaan puolitoista vuotta sitten Belgiasta. Suuriliikkeisenä ja vahvana hevosena se ei ollut helpoimpia ratsastettavia. Sillä oli kuitenkin oma fanijoukko, joka tykkäsi hevosen haasteista ja rajattomasta hyppykyvystä. Dellalla oli kuitenkin ongelmia selän kanssa, koska sen oli vaikea mahtua paljon pienemmin liikkuvien muiden hevosten joukkoon varsinkin puolikkaassa maneesissa. Yksityisenä tamma pääsee käyttämään ja näyttämään itseään oikeutetusti, joten toivomme Dellalle mukavia päiviä jatkossa!

Karsinoiden liiallista tyhjentymistä ei kuitenkaan tarvitse pelätä. Keskiviikkona tallille saapui melkein musta pikkuhurmuri. Ruuna matkusti melko lyhyen matkan Sipoosta, toimintansa äkisti lopettaneesta Östersundomin ponikoulusta. Bonito II, joka sai jo lempinimen Bono, on 12-vuotias poniruuna. Korkeutta sillä on vain 116cm, mutta luonnetta sitäkin enemmän. Vauhdikas ja kiltti kaveri tuntuu olevan, mutta ponin perässä tulleet huhut kertovat, että esim. karsinan ovi kannattaa pitää kiinni. Taitavan oloinen poni, joka varmasti nousee pienikokoisten ratsastajien suosikkilistoilla korkealle. Bonolla on muuten kirkas hirnunta, sen on varmasti kuullut jokainen, joka tallilla ponin saapumisen jälkeen on käynyt.

6 kommenttia:

 1. Tulispa tallille vaihteeks isompia poneja :p Mut kaipa niitä nyt sit alkaa tulee ku saraki lähtee eläkkeelle

  VastaaPoista
 2. Ihanaa et Bonito pääs kunnon tallille ettei millekkään pikkutytölle lelu poniks! Pitäis tulla katsomaan Bonitoo ku sitä ei oo kerenny näkee sen jälkeen kun kaikki tunnit peruttiin! :(

  VastaaPoista
 3. bono oli kyllä tosi mielenkiintonen ridattava, tykkäsin siitä kuitenkin tosi paljon sen jekuista huolimatta! :D ja vaikka kerran jouduin hyppäämään selästäkin etten jäisi alle :D

  VastaaPoista
 4. Bono oli kyllä oikein komea pikkuponi ja kiva kun tuli toinenkin tuommonen pienikokoinen, niin on pikkuratsatajillakin mukavampi harjoitella harjausta ja kuntoonlaittoa. Ratsastus näytti tosiaan mielenkiintoiselta, silti ainakin yksi pikku ponityttö katsomossa ihastui kovasti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se olikin erittäin mielenkiintoista... ;)

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista