tiistai 8. kesäkuuta 2010

Kisamenestystä

Lauantaina 29.5.2010 ratsastettiin Hyvinkäällä EsRa:n alueen ratsastuskoulujen tuntimestaruuden koulussa. Poni-Haasta mukana olivat Nekku ja Lassi, Maisu ja Ultra, Minna ja Ultra, Jutta ja Mette sekä Lusse ja Mette.

Kisat menivät ponihakalaisten osalta erittäin hyvin. Nekku voitti junnujen mestaruuden ja Maisu aikuisratsastajien mestaruuden. Sennuissa Minna oli toinen ja Jutta jaetulla seitsemännella sijalla. Poni-Haan joukkuekkin oli joko ensimmäinen tai toinen, riippuu lasketaanko sijoituksista vai prosenteista.Vaikka kilpailuiden järjestäjän Hyvinkään Urheiluratsastajien sivuilla onkin tuloksissa Poni-Haka toisena, kilpailukutsun laskukaavan mukaan Poni-Haka voitti. Mutta kumpi se sitten onkaan, tulos on joka tapauksessa erittäin hyvä. Nyt vaan sama tsemppi päälle Messilään heinäkuun lopussa ja katsotaan sitten uudestaan.

Onnea koko porukalle ja taustajoukoille ja tsemppiä kesän harjoitteluun!