keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Jälkijunassa

Vähän on blogin päivittäminen ontunut, itse kukin viihtyy paremmin kesälaitumella. Mutta palataan ajassa taaksepäin, ja sitten siirrytään eteenpäin ja katsotaan vähän tarkemmin.

Edellisen tekstin aikaanhan jo kesäkausi oli alkanut ja nyt takana on kolme viikkoa hauskoja ja unohtumattomia leirejä poneilla, kaksi kurssillista uusia poniratsastajan alkuja ja yli kymmenen hyvää ja opettavaista kurssia isommille harrastajille. Toisin sanoen, puolet kesäkaudesta on takana ja hauskaa taisi olla aika monella. Aiemmin mainittua Myötätuulirockiakin muuten kuunneltiin. Kuului oikein hyvin ja opettajilla oli ääni kovilla. Vähän saatiin piristystä talli-iltaa, mutta hevosraukat joutuivat kuuntelemaan sitä jytkettä pitkälle yöhön.

Ennen juhannusta alkoi hauskan hevoskesän kolmen viikon tauko. Hevoset lähtivät torstaina ja perjantaina pitkin Etelä-Suomea laitumille, ja osa jäi tallillekin lomailemaan. Talli on nyt siis kiinni ja tätä taukoa jatkuu aina 18.7 saakka. Sen jälkeen on taas kolme ihanaa hevosentäyteistä viikkoa edessä, joillekin. Ja sitten pääsevät viimeisekin nauttimaan loppukesän hevosteluista kun syyskauden tunnit alkavat 9.8.

Vielä kuukauden kuvasta, tulokset tulevat parin viikon sisällä, pahoittelut viivästymisestä. On vaan ollut niin kiva ilma...

Hauskaa kesää vielä kaikille ja nauttikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti