sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Kevättä ilmassa

Vihdoinkin tulee kevät pitkän talven jälkeen. Ei sillä, että talvessa olisi ollut tänä vuonna valittamista, mutta ensimmäiset aurinkoiset kevätpäivät on silti joka kerta yhtä kivoja.

Perjantaina päätettiin nauttia keväästä ja oltiin ensimmäistä kertaa ulkona harjaamassa. Piha on toki vielä (pitkään) märkä, mutta ei se mitään. Aurinko paistoi ja oli kiva päästä pois tallista talven jälkeen. Hevosetkin taisivat tykätä. Lauantaina jatkettiin samoissa tunnelmissa kun sää suosi.

Lauantaina oli myös kansallisten esimmäiset talkoot. Pääosassa oli maneesin siivoaminen, mutta ahkerat talkoolaiset hajottivat myös lumikasoja pihalta ja kiinnittivät opaskylttejä. Toivottavasti ihmiset ymmärtävät jättää ne rauhaan. Maneesissa pestiin peilit ja harjattiin seiniltä, katsomosta ja erilaisilta pinnoilta sinne vuoden aikana kertyneen pölyt (mikä muuten tarkoittaa PALJON pölyä). Uskaltakaapas mennä ronkkimaan peilejä ensi viikolla ja olen varma, että useampi kuin yksi on vihainen. Joka tapauksessa maneesi näyttää, tai näytti ainakin lauantai-iltana, oikein hyvältä ja ensi viikolla tarvitsee "vain" viedä ylimääräiset tavarat pois ja siivota pintapuolisesti. Niin ja rakentaa se koulurata. Joten aktiivista osaanottoa ensi lauantainkin talkoisiin.  Luvassa on paljon tekemistä porukalla ja syötävää. Illan lopettaa kisojen ensimmäinen luokka, joten kannattaa tulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti