lauantai 19. maaliskuuta 2016

Seuran vuosikokouksen antia

 Poni-Haan ratsastajien sääntömääräinen vuosikokous järjestettiin 12.3 tallin yäkerrassa. Uusi hallitus valittiin tällä kertaa äänestämällä, sillä innokkaita oli niin monia.  Kaikki toimihenkilövalinnat tuntuivat olevan yksimielisiä ja kaikkiin tehtäviin löytyi innokkaat henkilöt.

Innokkaita kokoustajiaEsittelyssä hallituksen varsinaiset jäsenet kaudella 2016

Anna Hakala (vas. yläkulma), Rita Sohlman, Dina "Diku" Enberg, Sini Harju ja Sirpa Savasmaa. Alarivissä Liisa Nätkynmäki (vas.) ja Inka Laine. Kuva: Hanne Korpelainen


Sini Harju

Sini valittiin puheenjohtajaksi yksimielisesti. Hän toimi samassa tehtävässä myös viime kaudella.

Moikka! Olen Sini Harju ja PHR:n puheenjohtaja toista kautta. Olen ollut seuratoiminnassa aktiivisesti mukana jo -90 luvun lopulta lähtien ja useita vuosia PHR hallituksen jäsen. Minulle tärkeää on se, että tallilla kaikilla on mukavaa harrastaa. Ilmapiirin tulee olla mukava ja kannustava, haluan että jokaisella on mahdollisuus osallistua eikä tarvitse pelätä virheitä tai epäonnistumisia, niistä oppii lisää! Pyrin siihen, että oma toimintani mahdollistaisi tasapuolisen kohtelun kaikille ja haluan kannustaa kaikkia esiintymään, kehittymään ja oppimaan.

Niina Rodionoff

Niina toimii tällä kaudella varapuheenjohtajan tehtävässä.

Olen ollut PHR:n hallituksessa jo lähemmäs 10 vuotta, sillä tämä on vain niin kivaa ja porukkahan on mahtava! Olen toiminut aiemmin nuoriso-ja harrastevastaavana, mutta koska en ole enää niin nuori (heh) vastuulleni annettiin seuran viestintä. Olen myös varapuheenjohtaja.
Tehtäväni on auttaa Siniä ja tuurata tarvittaessa. Minulla on päävastuu seuran nettisivuista ja teen useimmat mainokset. Vastuualueellani on myös seuran Facebook-sivujen ylläpito ja päivittäjien ohjeistus.
Työnnän lusikkani yleensä myös moneen tapahtumaan, sillä tykkään järjestää kaikenlaista.
Minusta tuntuu, että meitä on tänä vuonna niin dynaaminen porukka kasassa, että saamme entistä enemmän aikaiseksi. Itseäni houkuttaisi lähteä esimerkiksi porukalla katsomaan jotain Ypäjän kisoista.

Satu Hanhela

 Nuoriso- ja harrastevastaava Satu sai tällä kertaa myös kisavastaavan vastuun harteilleen. Onneksi hänellä on tukenaan loistava kisatiimi, sekä toinen nuoriso- ja harrastevastaava Juuli.

Olen ollut hallituksessa mukana vuodesta 2010 alkaen ja vuodesta 2011 olen toiminut nuoriso- ja harrastevastaavana. Tälle kaudelle sain lisäksi kisavastaavan pestin. Nuorisotoiminta on iso osa seuramme toimintaa ja siihen liittyen on luvassa mm. ponikerhojen, tapahtumien ja merkkisuoritusten organisointia. Kisoihin liittyen minulla on varmasti paljon uutta ja opeteltavaa, vaikka olenkin ollut mukana kisatiimissä useamman vuoden. Onneksi meillä on kokenut ja aikaansaava tiimi, jonka kanssa järjestämme seuran 1-tason kisoja.


Niina Rodionoff ja Satu Hanhela


Rita Sohlman

Viime vuonna sihteerinä toiminut Rita valittiin uuteen hallitukseen toiseksi varapuheenjohtajaksi.

Olen Rita Sohlman, kosmetologi-yrittäjä, ja vasta valittu PHR:n toiseksi varapuheenjohtajaksi. Varapuheenjohtajana tuuraan puheenjohtajaa hänen poissa ollessaan ja osallistun toiminnan suunnitteluun ja päätöksen tekoon yhdessä muiden hallituksen jäsenten kanssa. Viime vuosi sujui vauhdikkaasti hallituksen sihteerinä. Paljon on kokoustettu, suunniteltu ja järjestetty tilaisuuksia ja tapahtumia, joissa useimmissa olen ollut aktiivisesti mukana. Päivitän myös seuran netti- ja FB-sivuja. Hauskaa on ollut ja on mukava tehdä seuratyötä hyvässä porukassa! Odotan innokasta ja reipasta toimintaa myös tänäkin kautena ja toivon, että mahdollisimman moni jäsen osallistuu järjestettyihin tapahtumiin. Yhdessä teemme toiminnasta vielä hauskempaa!

Liisa Nätkynmäki

Uutena tulokkaana hallituksessa aloittava Liisa sai vastuulleen sihteerin työn. Hän huolehtii esimerkiksi kokousten pöytäkirjojen kirjoittamisesta ja lähettämisestä kokoukseen osallistuneille.

Haluan osallistua oman harrastukseni ympärillä monipuolisesti toimintaan ja olen innoissani aktiivisesta hallituksesta, nuorista toimijoista ja monipuolisesta toiminnasta seurassa ja tallissa. Olen kerännyt kokemusta yhdistystoiminnasta OP-Esimiehet ja asiantuntijat ry:ssä (jäsen ja pj), Tuusula-Seurassa (jäsen) ja Jääski-seurassa (hallituksen jäsen ja taloudenhoitaja). Lupaan lyhyitä ja täsmällisiä pöytäkirjoja nopeasti toimitettuna :)

Juuli Pohjola

 Harraste -ja nuorisovastaava Juuli valittiin hallitukseen jatkamaan hyvin alkanutta työtään mm. ponikerhojen parissa. Juuli vaikuttaa myös kisatiimissä.

Seuran ja hallituksen toimintaan olen päätynyt alunperin kerhojen kautta, kun toimin ponikerho-ohjaajana. Kerhoilun lisäksi kävin satunnaisesti kokouksissa kuuntelemassa ja innostuin enemmän hallitustoiminnasta. Kauden 2014 olin varajäsenenä ja viime kautena minut valittiin varsinaiseksi jäseneksi. Vastuualueeni on nuorisotoiminta, kuten edelliselläkin kaudella. Viime vuosi oli nuorisotoiminnan kannalta mielestäni hyvinkin aktiivinen ja onnistunut, joten pyritään jatkamaan samaan malliin! Lisäksi haluaisin kehittää nuorisotoiminnan ehdottomasti suurinta ja suosituinta osa-aluetta, eli kerhotoimintaa vielä paremmaksi.

Dina Enberg

 Viime kaudella varajäsenenä toiminut Dina eli Diku valittiin varsinaiseksi jäseneksi ja jatkamaan hyvin alkanutta rahastonhoitajan pestiään.

Vuoden olen ollut varajäsenenä ja talousvastaavana ja kisatiimin jäsenenä. Uudessa hallituksessa mukana rahastonhoitajana ja seuravaatevastaavana. Kisatiimistä jättäydyin ajan puutteen vuoksi pois. Mielenkiintoinen "työ" , aktiivinen ja aikaansaava harrastusporukka sai jatkamaan. Luvassa on tiukempi "kuittikuri" jonka avulla seuran kirjanpidon tekeminen helpottuu ;)

Anna Hakala

Uutena tulokkaana hallitukseen valittiin blogitiimin Anna, ja vastuulleen hän sai tapahtumavastaavan pestin. Kaverina hänellä on myöskin blogitiimissä vaikuttava Titta. Odottelemme siis kivoja tapahtumia ensi vuodeksi :)

Jo suhteellisen pitkään seuran toiminnassa mukana olleena halusin päästä mukaan vaikuttamaan päätöksiin, ja päätin pyrkiä mukaan hallitustoimintaan. On todella hienoa olla osa tätä huipputiimiä! Haluamme Titan kanssa luoda sellaisia tapahtumia, joista seuramme jäsenet pääsevät nauttimaan hyvin monipuolisesti, ja toivommekin, että myös seuramme jäsenet kertovat rohkeasti toiveistaan minkä tahansa tyyppisen tapahtuman suhteen. Olemme hyvin innoissamme omista ideoistamme, ja toivon mukaan saamme myös innokkaita osallistujia mukaan sitten, kun pääsemme niitä toteuttamaan.

Sirpa Savasmaa

Entinen PHR:n puheenjohtaja Sirpa tuo hallitukseen sen tarvittavan kokemuksen syvän rintaäänen.

Inka Laine

Uutena tulokkaana hallitukseen äänestettiin myös Inka. Joukon "juniori" tuo varmasti hallituksessa nuorten ääntä sekä kisaajan näkökulmaa esiin.

Olen uusi tulokas hallituksessa. Olin yhdessä kokouksessa mukana ja silloin aloin jo harkita hallitukseen liittymistä. Odotan kaikkea kivaa, saan oppia uusia asioita ja olla mukana auttamassa ja toteutamassa kaikenlaista. Minulla ei ole vielä mitään vastuualuetta, mutta luultavasti liityn Juulin tiimiin!Hallituksen jäsenet sekä kaikki toimihenkilöt näet seuran sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti