perjantai 6. helmikuuta 2015

Kisakauden korkkaus 1.2.

Sunnuntaina Poni-Haassa avattiin kevätkausi 2015 kilpailujen osalta perinteiseen tapaan koulukisoilla. Luokkina ratsastettiin C- ja A- merkkien kouluohjelmat sekä Helppo B KN Special. Mukavan osallistujamäärän vuoksi kisat sujuivat hienosti. Myös kahvila Pullaponi oli auki kilpailujen ajan ja ratsastajat ja katsojat saivatkin mahansa täyteen.

Luokassa helppo C  voittajaksi selviytyi Nora Oravainen hevosella Peter Pan AK, helpossa B:ssä Sofia Hemming Ametistilla sekä helpossa A:ssa Titta Saari ja Sier Salut.

Sijoittuneet ja tarkemmat tulokset löydät seuran sivuilta. Kilpailuissa vierailivat myös Poni-Haan vanhat tuntihevoset Masa ja Ville.

Kauden ensimmäiset kisat olivat samalla myös seuramme historian ensimmäiset I-tason koulukisat johtuen Suomen Ratsastajainliiton kilpailu-uudistuksesta. SRL uudisti kilpailujärjestelmässään kilpailuiden nimiä ja luokituksia. Vanhat harjoitus-, seura- ja tallikilpailut kulkevat nykyään nimellä I-tason kilpailut. Entiset aluekilpailut ovat II-tason kilpailuita jne. Samalla liitto täsmensi ohjeitaan koskien esimerkiksi tuomareita ja ensiapuvalmiutta kisoissa. Meidän kisoissamme ei uudistuksesta johtuen ole isoja muutoksia, koska meillä on aina ollut esimerkiksi koulutetut tuomarit ja ratamestarit sekä SPR:n ensiapukoulutuksen saanut henkilö. Muutenkin kilpailumme vastaavat liiton vaatimuksia.

Viime syksyn kisoissa mukana oli ensimmäistä kertaa joku ratsastuskoulun opettajista avustamassa ratsastajia verryttelyssä. Tämä on nyt virallisesti vakiintunut käytäntö, jota tullaan jatkamaan jatkossakin.

Kuvia kilpailuista.
© Nora Oravainen

Nelly Auvinen ja Iitu
Nora Oravainen ja Pete

Inka Laine ja Muki

Sari Pietikäinen ja Masa

Titta Saari ja Simo

6 kommenttia:

 1. Oikein Masakin oli mukana c:

  VastaaPoista
 2. Koska tulee taas kaikkia seurakampja myyntiin?

  VastaaPoista
 3. Millonkas tulee seuraava postaus :3

  VastaaPoista
 4. Olipa kiva nähdä Masan kuva tuolla muiden joukossa. Kiva että poniherra jaksaa vielä pöhistä :3

  VastaaPoista
 5. Mikä Stevenillä oli kun se ei ollu tunneilla??

  VastaaPoista
 6. Mikä stevenillä oli kun se ei ollu tunneilla?

  VastaaPoista