sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Mikäs siinä on kauniissa säässä hypellessä

Seuran estekilpailukausi avattiin tänään sunnuntaina 21.9 kauniissa syyssäässä. Hieman totuttua pienemmän osallistujamäärän vuoksi kisojen aikaista herätystä siirrettiin hieman myöhemmäksi, kun aikaa kerran oli riittävästi. Syksyinen aamu antoi mahdollisuuden pitää kisat ulkona, ja siitä nautittiinkin täysin rinnoin, kun vielä oli mahdollisuus. Kohta onkin jo aika siirtyä talven tieltä sisätiloihin.

Luokkina tänään mittelöitiin puomi- ja ristikkoluokassa, 60 sentissä ja 80 sentissä. Ensimmäisessä luokassa ei jaettu palkintoja vähäisen osallistujamäärän vuoksi, mutta molemmat ratsukot saivat taitoarvostelulla arvioidussa luokassa täsmälleen saman pistemäärän. Luokassa 2 sijoille ylsi neljä ratsukkoa. Luokan voitti  Anna Hakala (Las Wegass), ja sijoittuneita olivat järjestyksessä Erika Henrioud Charronilla, Sara Pohjanne Sier Salutilla sekä Tiina Raitio Pikkuveljellä.

Kolmannessa luokassa puhtaita ratoja ja uusintoja nähtiin vain yksi. Luokan voitti Erika Tikkanen hevosella Amazing Moon, ja toiseksi sijoittui Satu Hanhela Flooralla. Onnea kaikille kisoissa pärjänneille! Kaikki tulokset näet seuran sivujen kisakalenterista, jonne pääset tästä linkistä.

Anna ja Lassi
Erika ja Macy


Liukuva verryttely sujui kokeneilta kisaajilta mallikkaasti ja verryttelyssä apuna ollut opettaja Piritakin auttoi ratsukoita suoriutumaan radoista paremmin. Uusi, mahdollisesti kaikkiin kisoihin tuleva käytäntö opettajan paikallaolosta verryttelyssä voi rohkaista myös uusia kisaajia mukaan kokeilemaan rajojaan. Hienoja suorituksia oli tänään ilo katsella. Aikataulu kisoissa piti pienistä kömmähdyksistä huolimatta, ja meille oli taas kerran annettu upea mahdollisuus kokeilla rajojamme omissa seurakisoissa. Kiitos siitä!

60cm -luokan kisaajat radankävelyssä Piritan johdolla.


Uutuutena näissä kisoissa nähtiin seuran buffa, jonne jokainen sai tuoda itsetehtyjä tai valmiita myyntituotteita. Näistä myydyistä tuotteista niiden tuoja sai korvauksen. Mukavasti tarjolla olikin esimerkiksi kahvia, voileipiä ja kääretorttua, joten kisaajia ja kannustajia hemmoteltiin oikein olan takaa. Tarjoilun järjestämistä kehitetään edelleen, joten parannusta sen toimivuuteen on varmasti luvassa. Samaa järjestelyä kuitenkin aiotaan jatkaa, joten vaikka et itse kisaisikaan, voit katsojana tulla seuraamaan hienoja kisoja ja samalla leipomalla kantaa oman kortesi kekoon seuran toiminnan puolesta.

Tervetuloa seuraamaan ja osallistumaan seuraaviin kouluratsastuskilpailuihin 5.10. Estekilpailujen pariin pääsemme taas 19.10.

Lisää kuvia täällä!

6 kommenttia:

  1. Voisitteko tehdä postauksen Floorasta, kun se lopetettiin? Kamala ikävä ja haluaisin tietää mitä oikeasti kävi, sillä joka puolelta tulee erilaista juttua. Isot osan otot kaikille Flooran hoitajille!

    VastaaPoista
  2. Voitteko myös kertoa jokerista ja werneristä ?

    VastaaPoista
  3. Onko se ruskea onni hevonen yksityinen ? Kun kaikki sanovat minulle näin :D:D:D ? Ja jos se on yksityinen onko se sen uuden opettajan piritan ?

    VastaaPoista