keskiviikko 21. elokuuta 2013

Uusia tuulia

nimittäin sisustukseen!Tallikäytävälle saatiin väriä viime viikolla, kun karsinoiden oviin ruuvattiin kiinni koukut riimuille. Humoristisen muotoinen koukku on joustava ja irtoava, joten se on hevosillekin melko turvallinen. Hevoset tosin keksivät ottaa ilon irti uutuuksista ja viikonlopun leikkien jälkeen ne liimattiin kiinni.

Mikä tapa käyttää koukkuja on mielestänne paras?


Koukkuja on tullut myös satulahuoneeseen, jossa vihdoin on telineet seka kaikille satuloille että suitsille.

Eikä sistustaminen suinkaan loppunut tähän, sillä satulahuoneesta voi bongata hienoja orkideoja ja yläkerrassa väliseinää toimittaa neljä suurta limoviikunaa. Kasvit tuovat mukavasti lisää väriä, mutta kankaisina eivät vaadi hoitoa. Paitsi ehkä pölyjen pyyhkimistä ennen ensi vuoden kansallisia.

Poni-Haalle on myös auennut uusi virallinen Faebook-sivu. Käy kurkkaamassa ja tykkäämässä tästä!

18 kommenttia:

 1. miksei poneille voisi olla omat riimut, joita sitten säilytettäisiin noissa koukuissa? on nimittäin todella rasittavaa selvitellä ja säädellä riimuja sekä naruja kun ne on epäsiististi ripustettu yhteen paikkaan, ja lisäksi niitä löytyy toisinaan siitä lattialtakin.
  harmi kun noiden karsinoiden ulkopuolelle ei mahdu satulatelinettä, se nimittäin helpottaisi ja olisi mielestäni ainakin mukavampaa ripustaa siihen kuin jättää ne lattialle.

  VastaaPoista
 2. Tallista on tullu nyt kivempi! Ja aika hyvin noi koiranhäntä koukut kestääkin! Silleen…koska tulee taas C-merkin suorituksia???!!?

  VastaaPoista
 3. Koukut on nimenomaan hevosten omia riimuja varten, ne tulee varmasti syksyn aikana kaikille.

  VastaaPoista
 4. Kaikilla ei kyllä ole vielä noita koukkuja, eikä myöskään satulatelineitä, miksi?? Ja esim. hoitajien tehtävänä voisi olla myös riimujen ja narujen selvitys niihin koukkuihin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän hoitajat niitä joskus selvitteleekin mutta kun jotkut ratsastajat vain heittävät ne siihen maahan niin se alkaa olla aika rasittavaa...

   Poista
 5. Tuleeko kaikille uudet riimut? Vai laitetaanko yleisistä vaan jotkut likaiset vanhat? :) Noi koiranpeput ois voinu olla kyl ihan kunnon suitsikoukut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitä järkeä edes ostaa ikeasta jotkut halvat koukut mitkä ei edes sovi talliin. en tykkää... kyllä ne olis voineet oikeat suitsikoukut olla.

   Poista
 6. Kiinteät koukut ovissa olis tosi iso riski kun hevoset juoksee sisään. Onhan se tossa tekstissäki sanottu, et turvallisuuden takia.

  VastaaPoista
 7. Miettikää nyt hyvät anot, että kun hepat juoksee sisään niin ne tönivät toisiaan ja kiirehtivät karsinoihin niin joku voi tönästä hevosen karsinaa päin ja, sitten se koukku ei irtoaa. Noi on tietenkin vähän hullunkuriset ja yms. Mutta ne ovat turvalliset! Ja niissä onkin tarkoitus pitää riimui ja riimunnaruja eikä jotain satulaa. Sitäpaitsi joissain noissa karsinoiden ovissa on sitä paitsi aika kestävä toi, esim.Prinssillä roikkuu hoitoämpäri ja riimukin siinä. Mut niin, ajatelkaapahan nyt ja kommentoikaa sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kestäviähän ne takuulla ovat, en ole väittänytkään muuta... mutta näyttää aika halvalta pitää tuollaisia tallissa
   kuka muka on sanonut että tuossa pitäisi satulaa säilyttää.....?

   Poista
  2. Sanoin esimerkkinä, että ei ne ole satuloille tarkotettukkaan, koska ei satuloille mitään telinettä karsinan oveen vois tulla. Siitähä tulis selvä…katastrofi!!!

   Poista
  3. Se satulateline olis varmaa semmone kapula, jonka vois myös laskee alas. Niitä on monessa tallissa :)

   Poista
  4. No sellanen ois ihan eri asia:).

   Poista
  5. Ajattele nyt vähän ennenkuin kirjoitat.... :) sitä sellaista kokoontaitettavaahan mä tarkoitinkin

   Poista
  6. Sitähän minä tarkoitinkin....

   Poista
 8. No ei teistä anoista ikinä voi ottaa selvää! Ja, onko asia nyt käsitelty? Jos ei niin kikkiin tai instaan!!! Noi on kuitenkin hyvät ja melkein kaikille poneille on omansa:).

  VastaaPoista
 9. Tuleeko kaikkiin oviin pian tuollaiset ? Olis kiva että kaikki sais omat koukut ! :)

  VastaaPoista