sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Suomen Ratsastajainliiton kuntohaaste otettu vastaan!


 Ratsastus on urheilua!

 

Poni-Haan ratsastajat ottivat Suomen Ratsastajainliiton kuntohaasteen vastaan. Kyseessä on joukkuekilpailu, jossa kuntoillaan puoli vuotta, ja voittaja on kuntoaan eniten kohottanut joukkue. Poni-Haan ratsastajia edustaa seitsemän reippaan naisen joukkue: Team Urpo! Kilpailuun kuuluu alku- ja lopputestaus, joista alkutestaus – 1500m juoksu ratsastuskentällä – juostiin Urpon päivänä. Ennen starttia ilmassa poreili jopa pientä jännitystä ja naurunremakka syntyi viimeistään siitä, kun saimme oikeat numerolaput rintaamme.
Team Urpo – Poni-Haan kuntohaastejoukkue. Kuvassa vasemmalla takana Soile, Katja K., Katja P., Minna, Sofia, Jenny, edessä Sanna sekä testaajamme Teresa.
Maneesiin mitattiin juoksurata ja 1500 metriä kertyy kun juostaan kulmia nuollen koko maneesi ympäri yhdeksän kertaa ja vielä kuusi metriä päälle. Alkuverkan jälkeen ei kun matkaan!

Team Urpo starttiviivalla.

Joukkueemme otti alkutestin tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa, vähintäänkin purimme koululiikuntatraumojamme.
Miksi sitten kohottaa kuntoaan? Niiden perinteisten ja kaikkien tuntemien syiden lisäksi uskomme, että hevoset kiittävät kun jaksamme koordinoida apumme ja hallita kroppamme paremmin. 


Loppuverkka ja -kiri sopivat samaan kuvaan.

  "Vain liikunnan nautinto on pakollista" 

 

Teksti Soile Kulmala.

2 kommenttia: