maanantai 15. huhtikuuta 2013

Hevoset vaihtuu niin ettei perässä pysy

Tässä nyt viimein kaipailtu päivitys hevostilanteeseen.

Veerahan siis lähti reilu kuukausi sitten maalle pienenlle tallille. Toivottavasti Veeralla on edessä mukavia päiviä harrastehevosena.


Voltti
Tilalle tuli rautias suomenhevosruuna Voletsekki. Lempinimeksi oli useita ehdotuksia, mm. Voitto ja Vole, mutta ainakin ovessa lukee tällä hetkellä Voltti. Tunneilla Volttia ei ole vielä nähty, eikä sillä ole ratsastettukaan Poni-Haassa, koska sillä oli tullessa karva niin huonossa kunnossa, ettei varusteita ole voitu laittaa päälle. Se on kuitenkin ollut ratsuna ja pitäisi olla peruskoulutettu. Voltin kanssa katsellaan tulevaisuutta päivä kerrallaan.

Volttin mielestä vesiautomaatti on ihan kamala hirviö, koska se suhisee epäilyttävästi. Ruuna jouduttiin jo siirtämään yksäristä uudelle puolelle, jossa on hiljaisemmat vesikupit.
DyllanToinen uusi tuttavuus on Takun tilalle Belgiasta tullut Dyllan. Pidempään Poni-Haassa käyneet varmaan muistaa Santun. Dyllan muistuttaa sitä varsinkin päästään ja luonteeltaan hyvin paljon. Siinä on myös samaa näköä kuin Beetassa. Dyllan on aika pieni ja juuri sopiva lisä ponitunneille, kunhan se ensin kotiutuu ja tottuu tallin touhuihin. Dyllan on siis kimo 11-vuotias ruuna, joka on kotoisin Irlannista. Se on kiltti, reipas ja ilmeisen mukava ratsastaa.

Dyllanista pitää mainita vielä, että se on kovin sosiaalinen niin ihmisiä kuin hevosiakin kohtaan. Ensimmäiset neljä päiväänsä Poni-Haassa se hirnui kavereiden perään ja on edelleen levoton, jos jää mielestään yksin.

15 kommenttia:

 1. voi että. mä katoin ensin et siin on vanhat kunnon petteri ja santtu :DD niin ne ajat ja hepat muuttuu.

  VastaaPoista
 2. Tuo Voltti kuulostaa tosi kivalta:D Eikös sitä voisi harjailla sillä sen karva on hyvin tahriintunut? Ja Dyllanikin on söpöläinen, äänekäs myös Kolan tavoin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voltin karva on erittäin hyvässä kunnossa, kun verrataan siihen minkälainen se oli sen tullessa. Eli on sitä harjattu.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Aivan, Vilosta ei taidettu tänne koskaan laittaa mitään. Se lähti jo alkuvuodesta yksityiseksi harrastehevoseksi ja asuu kai nykyään Nummelassa.

   Poista
 4. Minne hali lähti? Lähti jo aikoja sitten mut,siitäkään ei ilmoitettu täällä! :D Yks päivä huomasin et sitä ei enää ollu:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halin hoitaja osti sen jonnekin Sipooseen, ja poni viihtyy siellä todella hyvin! :D

   Poista
  2. Samalla tallilla asustavat myös Fa ja Ville :)

   Poista
 5. Tämä voltti näyttää varsinaiselta sydäntensulattajalta. :) Nimi tosin on outo. :D Voitto tai Vole kuulostaisi paremmalta... Hienoa että Veera pääsi pois tuntihevosen hommista, se nauttii varmasti saadessaan olla kevyemmällä käytöllä ja samojen ihmisten parissa. :)

  VastaaPoista
 6. Dyllanissahan on vähän Gasseakin, vai eikö?
  Itse tulin tallille ja näin maneesissa Dyllanin talutuksessa, niin katsoin että se on Gasse. :D

  VastaaPoista
 7. "Tule seuraavaksi sillä Voltilla voltti!" :D

  VastaaPoista
 8. Olin Dyllanin ensimmäinen hoitaja. Dyllan ♥

  VastaaPoista
 9. Dyllan on kyllä söpöläinen....♥ Harmi, kun se ei tule vähään aikaan tunneille :( Kivat Ilkulle ja Anskulle, kun se on kuulemma kiva hoitaessa :)

  VastaaPoista