tiistai 13. marraskuuta 2012

Jokaiselle jotain

Joulua pukkaa kovaa vauhtia eikä tapahtumista ole pulaa. Tässä joulun TOP3 tapahtumat teemalla hepat ja Poni-Haka :)
Hanna Mäntynen

1. Lucia-juhla

Lucia-juhlaa vietetään maneesissa 16.12 klo 11-13. Juhla on vuosittainen koko tallin yhteinen juhla missä on erilaisia ohjelmanumeroita. Perinteisesti alussa nähdään Lucia-kulkue ja ohjelmanumeroiden jälkeen halukkaat pääsevät kokeilemaan ratsastusta.
Ohjelmat ovat suunnitelleet seuran hallituksen jäsenet yhdessä hoitajien ja muiden vapaaehtoisten kanssa. Luvassa on myös tietenkin palkitsemiset.

Sisäpiirin vinkki: Tänä vuonna Lucia-juhlassa on heppatavarakirppis ja myynnissä on myös PHR.n seinäkalentereita vuodelle 2013. Myös muuta kivaa voi löytyä pukinkonttiin. Huhut kertovat myös, että yläkerran uusi kiska olisi auki!
Käteistä mukaan!

2. Puurojuhla

Puurojuhla on  tarkoitettu Poni-Haassa käyville lapsille sekä ponikerholaisille. Sitä vietetään 8.12 tuntien jälkeen maneesissa klo16.30. Seuraa ilmoittelua seuran sivuilla ja Facebookissa, juhlaan ilmoittaudutaan etukäteen.
Puurojuhlassa leikitään sekä syödään tietenkin puuroa! Joulupukkikin on lupautunut paikalle...

Hanna Mäntynen

3. Sennujen pikkujoulut

Sennujen pikkujouluja vietetään 1.12 klo 18.00 Sotungin Fagerlundissa. Juhlaan ilmoittaudutaan etukäteen, lippu maksaa 25e joka sisältää maittavan aterian sekä riehakkaan ohjelman perinteiseen malliin hyvässä seurassa.
Lisätietoja seuran sivuilla!

Mukavaa joulun odotusta,

toivoo Niina.

3 kommenttia:

  1. Tosi kiva, että teillä ei ole pulaa noista tapahtumista ja Lucia-juhlahan on se kaikista tärkein. Mukavaa joulun odotusta ja hyvää loppu Marraskuuta!

    VastaaPoista
  2. Juttua Lucia-juhlasta? =)

    VastaaPoista