maanantai 22. lokakuuta 2012

Läjä uusia hevosia


Tallille on tullut lyhyen ajan sisään monta uutta hevosta Ultran ja Misun päästyä uuteen kotiin Pinkin tallille.

Tässä lyhyet esittelyt. Pahoittelen kuvien huonoa laatua (jälleen kerran), mutta ajattelin että monet varmaan haluavat nähdä edes vilauksen uusista jos ei tallille ole vielä päässyt heitä tervehtimään.Uusi poni Baltzahar (?) sai tuntilistasta päätellen jo nimekseen "Pallo", ilmeisesti vatsan kokonsa perusteella. Myös Pallo pääsi jo ponitunnille muiden sekaan ja meni siellä kuin vanha tekijä. Pallo on aika iso poniksi ja myös kiltti käsitellä.


"Kaija" tuli virosta Aten ja uuden ponin Pallon kanssa. Tamma on 13 vuotias ja kuulemma edellisessä kodissaan tätien suosikkiratsu. Tässä siis viron lahja Poni-Haan tädeille :)  

Savijärven kasvatti SG Gabriel eli "Kaapo" tuli hieman aiemmin kuin nämä muut hevoset. Kaapo ei ole kovin iso, ehkä Flooran kokoinen. Kaapoa tunnilla kokeillut Satu kertoi Kaapon olleen mielenkiintoinen ratsastettava ja huhut kertovat Kaapon nakanneen jo Teeten maistelemaan maneesin pohjaa. Ehkä nämä menevät alkujännityksen piikkiin :)

Seitsemän vuotias Atte -ruuna tuli virosta Kaijan ja uuden ponin Pallon kanssa. Tunnilla tämä herra meni kuin vanha tekijä ja ratsastajansakin kehui uutta tulokasta mukavaksi ratsastaa. Suski kuvaili Attea Peten ja Lassin risteytykseksi. 
Videolla vilahtavat Kaija sekä Atte


2 kommenttia:

  1. Kuulin tänään, että Aten oikea nimi on Atv ja Kaijan Gallia. Kaijalle keksitään ehkä vielä kivempi lempinimi ja ponistakin tuli Balle :)

    VastaaPoista