torstai 1. maaliskuuta 2012

Hauskaa alkanutta kevättä!

Tänäänhän se kevät virallisesti alkoi, joten toivottavasti lumikin alkaisi sulaa ja päästäisiin nauttimaan kesästä pitkän ja kylmän talven jälkeen.

Aluksi pahoittelen kaikille lukijoille suuresti, että emme ole päivitelleet blogia kovinkaan ahkerasti, kaikista lupauksista huolimatta. Oma aika on mennyt suuresti tallilla ja tulee siellä jatkossakin menemään, kun nykyisin olen myös kisajärjestäjänä. Tästä syystä kisatuloksia en myöskään enää päivitä tänne, kuten jossain vaiheessa oli tapana. Sen sijaan kisojen tulokset päivitetään seuran sivuille yleensä jo kisapäivänä. Ovathan kaikki myös huomanneet, että lähtölistat julkaistaan nykyisin lauantaina ennen kisoja.

Meillä on Niinan kanssa työn alla viime vuoden vuoden hoitajien esittelyt, niiden jälkeen katsotaan miten jatketaan kuukauden hoitajien kanssa, koska ne eivät ole saaneet hoitajien keskuudessa kovin suurta suosiota.

Ehdotuksia juttuihin siis kaivataan. Mitä haluatte lukea? Olisiko joku ”juttusarja” mukava? Mistä aiheesta? Jatketaanko kuukauden hoitajien esittelyitä vai keksitäänkö tilalle jonkin muu vastaava esittely? Kaikki kirjoittamaan ideoita kommentteihin!

Jos jollakin on palava halu kirjoittaa blogia ja paljon ideaoita päässä, ota yhteyttä blogin sähköpostiin tai suoraan minuun (Titta) tai Niinaan tallilla. Aktiivisia kirjoittajia kaivataan! Keväällä pistetään myös virallinen haku, kunhan löytyy aikaa sopia siitä tarkemmin.

Joka tapauksessa, nauttikaa alkaneesta keväästä ja harjatkaa ahkerasti karvoja pudottavia hevosystäviämme!

6 kommenttia:

 1. Mitä tarkoitat sillä, että kuukauden hoitaja - homma ei ole saanut hoitajien keskuudessa suosiota? Varmasti kaikki ahkerat ja hyvät hoitajat olisivat mielissään pienestä tunnustuksesta, kuukauden hoitajana ;)

  Mun mielestä jatketaan kuukauden hoitaja hommaa, jos sitä ehditte ja jaksatte vaan kirjoitella. Niitä on mukava lukea!

  VastaaPoista
 2. Olisi kiva oppia tuntemaan iki-ihanat opettajamme paremmin; hevosteluhistoria, kommelluksia/tapahtumia, jotka on jääneet vuosien varrella mieleen, lempihevosia/poneja Ponihaasta yms. Eli esittelyitä/haastatteluita kehiin.

  VastaaPoista
 3. Tuollainen opettaja-esittely on itseasiassa tulossa :)

  VastaaPoista
 4. Opettajista olisi mukava kuulla tarkemmin :) Hevosista olisi myös kiva lukea täältä, kun hevosesittelyissä ei luonteista ole sanaakaan. Pieni "tunnustus" pitkään tallissa olleille tuntihevosille- ja poneille? Pitkään olleista olisi kiva lukea, kuten muistakin.

  VastaaPoista
 5. Hevosesittelyt on hyvä idea. Ensimmäiselle anonyymille: jostain syystä hoitajia on kuitenkin hankala saada mukaan (kuvat, haastattelu). Ehkä ollaan sitten kysytty vääriä ihmisiä. Mutta itsekin niistä pidän (kun niitä ehdin tehdä), joten jos lukijoita kiinnostaa niin toki jatketaan.

  VastaaPoista
 6. Joo! Heppaesittelyitä mäkin haluisin!!xD

  VastaaPoista