keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Belgian vahvistukset

Maanantaina tallille saapui kaksi uutta hevosta Belgiasta. Läsipäinen ruuna Alba on syntynyt 26.5.2000 ja tummanruunikko tamma Dentelle van de baeyenne 3.5. 2003.

Kuva ei tee oikeutta Alban mahtaville korville;) Kummatkin olivat vielä tiistaina hieman väsyneen oloisia ja seurailivat uteliaina tallin elämää välillä nuokkuen päät käytävällä. Tauolla he pääsivät tutustumaan maneesiin, kuulemma kävelylenkki sujui rauhallisissa tunnelmissa :) Tauon jälkeen hevoset harjattiin hyvin, sillä varsinkin Alba oli sen näköinen, ettei ollut harjaa vähään aikaan nähnyt. Kovasti ruuna nautti saamastaan huomiosta, kun kaksi hoitajaa harjasi sitä samaan aikaan.
Jäämme innolla odottamaan, mitä lempinimiä uusille hevosille keksitään. Alba-niminen tammahan on ollut jo Poni-Haassa aiemmin, ja Dentelle ei ehkä istu kaikkien suuhun. Oman ehdotuksenne voitte kommentoida tähän viestiin, jos Suski ei niitä lue niin lupaan toimittaa eteenpäin hänelle!

10 kommenttia:

 1. Itse voisin ehdottaa Allu ja Elle :)

  VastaaPoista
 2. Mä heitän Alpon ja Ellin :)

  VastaaPoista
 3. Ninnu: Allu on jo myös ollut..

  Ahdottaisin Alban lempinimeksi Akua ja Dentellen nimeksi Elleniä tai Tellua.

  VastaaPoista
 4. Tästä toisesta tais jo tulla Delle :)

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä Allu tai Aapo voisi olla hyvä. Ja toi toinen taisi tosiaan listassa olla Delle tai Della, en nyt muista kumpi. :O

  VastaaPoista
 6. Dentelle on suomeksi - Pitsi :) ja jos se saa pitää oman nimensä niin lausumisversio on "dentel" baeyenne taitaa viitata kasvattajaan

  VastaaPoista
 7. Ruunalle nimeks Aapo tai Alpo. On ihan sen näkönen ;)

  VastaaPoista
 8. Mun mielest ton ruunan nimeks sopis Aapo :)

  VastaaPoista
 9. Della ja Alba on ihania!! :)

  VastaaPoista