sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Poni-Haka edusti Vantaa-päivänä

kuva Linda Henriksson
Sunnuntaina 15.5 vietettiin Vantaa-päivää historiallisissa tunnelmissa kartanomiljöössä, kun Hakunilassa Håkansbölen kartanon mailla sukellettiin Vantaan 660-vuotiseen historiaan.

Kartanon tallipihalla nähtiin keskiaikaista markkina- ja toritunnelmaa. Torilla oli muunmuassa keskiaikaisia ihmisiä pikkuaskareitten ääressä, kyläseppä sekä jousiammuntaa. Torilta löytyi riistakeittoa, possua vartaassa, lettuja sekä tikkupullaa.

Poni-Hakalaiset osallituivat tapahtumaan kasakoina laukaten yleisön edestä matkalla taisteluun. Kasakoina toimivat Titta ja Unelma, Satu ja Zombi, Tiina ja Bruno, Niina ja Styby sekä Sharon ja Helinä. Hevoset olivat innolla roolissa mukana ja nauttivat selvästi vaihtelusta tuntityössään.

Tapahtuman järjestivät Vantaan kaupungin alue- ja tapahtumapalvelut sekä kulttuuripalvelut, Tanssiteatteri Raatikko, Vantaan Tanssiopisto sekä Hakunilan alueen yhdistykset ja aluetoimikunta, mukana myös vantaalaisia harrastajatahoja, joihin myös Poni-Haka lukeutui.

3 kommenttia:

 1. Millon kirjotatte Söpöstä? Vai eikö se jääkkään Poni-Hakaan :/?

  VastaaPoista
 2. Hyvä kun muistutit, täytyykin kirjoitella söpö-esittely =)

  VastaaPoista
 3. Hauskaa, osllistuttiin myös 10 vuotta sitten Vantaa 650v tapahtumaan, kasakoita tais olla 4 ratsukkoa, ainakin Tahta ja Freddy oli mukana.. Sit oli 4 suokkiratsukkoa.. Ainakin Unski, Poju ja Hopsu. Eli Unelma on ihan vakkari näissä vantaan pirskeissä :)

  terkuin Tahtan Sini :)

  VastaaPoista