perjantai 5. elokuuta 2016

Etsintäkuulutus

Pysyykö kynä kädessä, sykkiikö runosuoni? Peittääkö kamera jatkuvasti kasvojasi, palatko halusta haastatella kiinnostavia ihmisiä tai raportoida tapahtumista? Ilmaisumuotosi voi myös olla videointi.

Jos jokin tuntomerkeistä täsmäsi sinuun, olet juuri etsimämme henkilö!


Poni-Haan Ratsastajat Tuomarinkylässä keväällä

Blogin kirjoittajatiimi kaipaa uutta verta riveihinsä. Ei haittaa vaikka sinulla ei olisi kokemusta kirjoittamisesta. Pääasia on, että olet kiinnostunut tallin kuulumisten kertomisesta ja käyt tallilla suhteellisen usein niin, että tiedät, mitä tapahtuu. Kuvauskalustoksikin riittää tarvittaessa kännykkä.

Koulutamme tehtävään ja olemme uusien kirjoittajien tukena. Ei ikä-, sukupuoli-, ratsastustausta- tai esitietovaatimuksia. Ota rohkeasti yhteyttä!

Blogissa kirjoitetaan kaikesta mitä tallilla tapahtuu: kilpailuista, hevosvaihdoksista, tapahtumista... Kirjoittajien kiinnostuksen mukaan juttuja on syntynyt lisäksi esimerkiksi tallin vanhojen aikojen muisteluista, Chrissen kirjoittamista kirjoista sekä opettajahaastatteluista. Viime aikoina olemme saaneet kuulla myös, mitä kuuluu Poni-Haassa asuneille entisille opetushevosille. Panostamme postausten määrän sijaan ennemminkin niiden laatuun. Postauksista voit tehdä itsesi näköisiä.


Keppihevosradalla Kevätriehassa


Viime vuosina blogissa on julkaistu myös joulukalenteria, mikä onkin ollut koko vuoden suurin voimainponnistus. Se muokkautuu varmasti kirjoittajien näköiseksi, sillä sitä kirjoittaessa jokaisella on mahdollisuus keskittyä itseä kiinnostaviin juttuihin. Tallilla järjestetty Vuoden hevonen -äänestys on myös blogitiimin käsialaa.

Jos et halua sitoutua vakituiseen kirjoittamiseen, mutta mielessäsi kytee kiinnostava jutun aihe, voit kirjoittaa blogiin myös vierailevana kirjoittajana. Poni-Haan blogi on mainio kanava harjoittaa omaa kirjoitustaitoaan ja antaa myös muiden lukea tekstiään, sillä blogissa vierailee lähes poikkeuksetta yli sata kävijää päivässä!

Kiinnostuitko? Laita sähköpostia Niinalle:
niina.rodionoff@gmail.comEi kommentteja:

Lähetä kommentti