perjantai 8. huhtikuuta 2016

Tulossa: 3-tason koulukilpailut 10.4.


Tämän viikon sunnuntaina 10.4. pääsee Poni-Haan maneesissa nauttimaan taas vaativan tason kouluratsastuksesta, kun seura (Poni-Haan Ratsastajat) järjestää kilpailut 3-tasolla. Tiedossa on aamusta iltaan taitavaa ratsastusta sekä upeita hevosia ja poneja.

Tänä vuonna kilpailtavina luokkina ratsastetaan ponien Helppo A, FEI ponien henkilökohtainen ohjelma 2012, joka on samalla poniratsukoiden viimeinen Wintercup-osakilpailu; suomenhevosille avoin Helppo A, FEI:n CCI/CIC* A-kenttäkilpailuohjelma 2009, Prix de Suomen Hippos; sekä kaikille avoin Prix de Volkswagen, Prix St Georges. Sanottakoon siis, että kouluaitojen sisällä tullaan näkemään niin hienoja poneja, suomenhevosten kärkinimiä kuin kansallisen tason hevosiakin.Kilpailut kestävät aina aamukahdeksasta iltaan saakka. Aamulla kilpailut aloittaa suomenhevosten Hippos-luokka, jonka jälkeen ratsastetaan Prix St Georges. Päivän päättävät suloiset ponit. Jos nälkä pääsee yllättämään, on yläkerran kahvio herkkuineen avoinna koko päivän. Tämän lisäksi ruokaa saa myös tallin pihalla olevasta katoksesta. Ostoksia voit tehdä hevostarvikekirpputorilla sekä seuran omalla ständillä. Tallin yläkerrassa pääsee osallistumaan myös Hööksin järjestämään arvontaan. Kirpputorille voit tuoda myös omia, tarpeettomaksi jääneitä hevosaiheisia tavaroitasi. Huomaathan varata käteistä mukaan!

Kilpailuita sponsoroivat Viestintä-Perkkiö ja Volkswagen. Kilpailijat saavat hevosilleen kauniit Hööksin loimet, ja muita palkintoja on luvassa Hipposportilta.

Tervetuloa seuraamaan huippuratsastusta!

Kuvat samoista kisoista vuodelta 2014.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti