torstai 7. tammikuuta 2016

Kiitos vuodesta 2015

Vuodenvaihteen jälkeen jäi taakse taas yksi vuosi blogin historiassa, ja on aika tehdä pieni katsaus menneeseen vuoteen. Blogin ensimmäinen postaus on julkaistu 13.3. 2010, joten tätä blogia on kirjoitettu kohta jo kuuden vuoden ajan!

Kirjoitimme viime vuonna blogiin yhteensä 64 juttua. Kaiken kaikkiaan postauksia on kirjoitettu 339 kappaletta. Blogin suosio tuntuu kasvavan edelleen, vaikka juttuja teemme hieman aiempaa vähemmän. Jo vakioksi muodostuneet tuntiratsastajien mestaruuksien koostepostaukset sekä joulukalenteri ovat saaneet seurakseen jo vakiintuneen "Poni-Haan vanhat hevoset"-juttusarjan. Lisäksi olemme päässeet seuraamaan Onnin Ypäjän reissua Jatan kanssa.

Blogitiimikin tuntuu jo vakiintuneen nykyiseen muotoonsa, sillä kirjoittajat ovat pysyneet samoina jo muutaman vuoden. Kirjoitusinto vaihtelee erinäisistä yksityiselämän kiireistä riippuen.

Suosituimmat jutut viime vuodelta olivat:


1. Uusia vanhoja hevosia 
2. Poni-Haan vanhat hevoset: Mio
3. Ratsastuskouluoppilaiden mestaruudet 2015: Kouluratsukoiden esittely

Kaikkien aikojen suosituimmissa jutuissa kärjessä onVirpi Rannan esittely, Ufon esittely sekä Dikun kirjoittama "Muistoja menneistä", kaikki vuodelta 2014.

Suosituimmat joulukalenterin luukut olivat:Eniten kommentteja keräsivät tänä vuonna postaus jossa pyydettiin kysymyksiä kysymyspostausta varten (Uusia vanhoja hevosia), Sarasta kertova juttu sekä vuoden ensimmäisten koulukisojen postaus. Pääasiassa jutut ovat saaneet 0-3 kommenttia. Lukijoita blogillamme on yhteensä 55.

Suurimmaksi osaksi lukijamme ovat luonnollisesti Suomesta, mutta sivuamme on katsottu sen lisäksi muun muassa Saksassa, Etelä-Afrikassa ja Virossa.

Blogissa vuoden aikana nähdyt bannerit:


Mitä mieltä te, hyvät lukijat, olette blogistamme? Millaisia juttuja haluaisitte lisää?

4 kommenttia:

 1. Ehdottomasti lisää vanhojen heppojen ja ponien kuulumisia olisi kiva saada! Myös ihan huippua, jos saatte vanhojen tyyppien muisteloita kasaan :---) ne kiinnostaa aina.

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa!

  VastaaPoista
 3. Olisi mukava kuulla jotain haastatteluja erilaisten ponien hoitajista ja tallielämästä

  VastaaPoista
 4. Minä taas tykkään uusien heppojen esittelystä :)

  VastaaPoista