keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Hyvästejä ja uusia ystäviä

Tammikuussa oli aika jättää hyvästit, kun lasten suosikit Fa ja Gasella muuttivat 18. päivä eläkekoteihin pitkän työuran jälkeen. Fan uusi koti löytyi läheltä, se muutti pitkäaikaisen hoitajansa Vanessan hoiviin ja jäi Vantaalle. Gasella muutti vähän kauemmas, Jyväskylään, samaan paikkaan kuin vauhtimamma Speedy muutamia vuosia sitten. Toivottavasti molempien ansaitut eläkepäivät sujuvat leppoisasti.

Samana päivänä tallille muuttivat myös risteytysponit Sani ja Jenny. Jenny ei tosin soveltunut tuntikäyttöön ja lähti muutaman päivän päästä, tilalle tuli silloin Tyyne.
Sani on 2003 syntynyt risteytysponitamma, oikealta nimeltään Smilla. Hauska tiikerinkirjava poni on kiltti, mutta hivenen arka. Se varmasti kuitenkin rauhoittuu vielä tutustuttuaan ja totuttuaan talliin.
Marrissa, jota Tyyneksi kutsutaan, on rautias risteytysponitamma. Se on muutaman vuoden Sania vanhempi, syntynyt 2001. Tyynekin on luonteeltaan oikein mukava, mutta ratsastaessa vielä hieman ruosteessa, vaikka taitoja ilmeisesti onkin.
Molemmista tytöistä tulee varmasti vielä mukavia tuntiponeja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti