maanantai 20. syyskuuta 2010

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan

Siispä parin kisatekstin lisäksi kokooma "tätä tallilla tapahtui".

Edellisessä tarinointitekstissä jäimme syyskuun alkuun. Siitäkin on jo kolme viikkoa, mitä on muuten hyvin vaikea uskoa. Aika lentää... Vaan mitä siinä ajassa on tapahtunut...

Hevosrintamalle ei kuulu mitään uutta. Vanhat ponit ja hevoset ovat kaikki mukana, eikä uusia ole tullut Salavilin jälkeen. Uusista hevosista Peppi ja Madde käyvät harvakseltaan tunneilla, Madde enemmän. Salavili taitaa viihtyä paremmin yksärinä. Vanhemmista, tai vanhemmista ja vanhemmista, pidempään tallilla olleista Helmi on ollut syksyn sairaslomalla, muuten kaikki ovat olleet enemmän ja vähemmän tunneilla mukana. Eli siis kunnossa, vaikka ainahan sitä 40 hevosen joukossa jossain on sanomista.

Tässä onkin hyvä väli, jos jotakuta siis kiinnostaa, mainita Tiposta ja Paronista. Kuten ehkä aktiivisimmat tallin sivujen kävijät ovat huomanneet, molemmille pojille löytyy nykyisin paperit Hippoksesta. Ei sillä varmaan mitään väliä ole, mutta onhan se aina mielenkiintoista tietää, mistä hevoset ovat tulleet.

Muuten tallilla on muutamia uudistuksia. Kahviohan lopetti 12.9, eli nyt on syytä olla omat eväät mukana, mikäli haluaa ruokaa. Kuulopuheiden perusteella kahvion tiloihin olisi tulossa jossain vaiheessa jonkin sortin automaatteja, aikataulu on sitten asia erikseen. Mutta odotellaan ja katsotaan. Ei talli kuitenkaan onneksi missään keskellä metsää ole, vaan kauppoja löytyy ihan kävelymatkan päästä. Kunhan vain hoitajat muistavat, mikä tallilla on tärkeintä... ;)

Hoitajista puheen ollen. 4.9 ollut tapaaminen oli ponien osalta tuottoisa, ja ponien hoitajatilanne näyttääkin oikein positiiviselta. Jos jotakuta kiinnostaa hoitaa ponia, niin ottakaas yhteyttä minuun (Titta), joko tallilla tai blogin sähköpostiin. Ihan pari ponia kaipailee vielä hoitajaa. Hevosten tilanne sen sijaan on huonompi. Hoitajaa etsivien lista on pidempi kuin hoitajaa etsimättömien, vaikkakin muutamia uusia hoitajia on saatu. Joten kaikki yli 14-vuotiaat (tai vähän nuoremmat, jos pituus riittää) ottakaa yhteyttä Paulaan tai minuun tallilla tai blogin sähköpostiin. Jokainen uusi hoitaja on plussaa.

Toinen hoitajiin liittyvä asia on lähestyvä hoitsukokous. Joten kaikki hoitajat varaavat kalenteristaan 9.10 iltapäivän 15.30-->. Kokouksessa on oltava kaikkien paikalla, jos nyt ihan pakottava este on, se pitää etukäteen ilmoittaa Synnövelle. Mutta suosittelen tulemista, sillä tiedossa on (toivottavasti) infoa uudistuksista jne. Ja tänä syksynä (tai loppukeväällä/kesällä) aloittaneiden on oltava paikalla!

Ettei nyt ihan pelkäksi hoitaja-asiaksi mene niin kerrottakoon vielä, että yksärissä asuvien hevosten varusteet on siirretty yksäriin. Se ei ole mikään maata mullistava uudistus, mutta ehkä kiinnostaa niillä hevosilla ratsastavia. Ettei turhaan esti varusteita tuntsipäädyn satulahuoneesta. Suojat ovat entisillä paikoillaan.

Ja koska olemme toivottoman jäljessä ajasta muutenkin, lisätään loppuun vielä yksi vanha uutinen, koskien Gasellaa. Gassehan oli oikein julkkis, se esiintyi sekä elokuun että syyskuun Villivarsassa. Elokuussa Gasse oli kansimallina ja siitä löytyi myös juttu, syyskuussa prinsessaponi kaunisti julistetta.

Mutta siinä kaikki tällä kertaa. Oikein rattoisaa syksyn jatkoa kaikille ja nauttikaa viimeisistä lämpimistä päivistä. Yrityksenä olisi saada blogi päivittymään useammin. Ja juu, tuo sivukuvakin olisi ehkä syytä vaihtaa, tuota noin, syksyisempään. Näkemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti