perjantai 21. toukokuuta 2010

Aikuisten hevostaitokerhon päättäjäiset


(c) Niina Rodionoff

Koko kevään kestäneen hevostaitokerhon päätös-nyyttärit vietettiin keskiviikkona aurinkoisessa säässä.

Nyyttäreillä käytiin läpi palautetta kerhosta. Kerholaiset tuntuivat hyvin tyytyväisiltä kevään antiin, eikä moitteita kerhosta keksitty. Kertausta ja käytännön harjoittelua olisi voinut olla tosin enemmänkin. Päättäreissä jaettiin myös perushoitomerkin teoriakokeet, jotka jokainen oli käytännön osuuden lisäksi läpäissyt kirkkaasti.

Aikuisten hevostaitokerho oli P-HR:n järjestämä kerho 18 vuotta täyttäneille. Kerhossa opeteltiin perusasioita hevosten hoidosta ja suoritettiin perushoitomerkki. Kerholaiset pääsivät soveltamaan oppejaan myös poneihin välillä, mikä olikin mukavaa vaihtelua. Kerho kokoontui kevään ajan keskiviikkoisin ja ohjaajina toimivat Niina Rodionoff ja Satu Hanhela.

Perusasioiden harjoittelun lisäksi saimme nauttia myös asiantuntijaluennoista, jotka olivat avoimia muillekin kiinnostuneille. Näitä olivat Tintin pitämä ruokintaluento sekä Sirpa Savasmaan pitämä esittely seuratoiminnasta. Tulossa on vielä Teeten hevostaito-luento 5.6 hevosen käyttäytymisestä. Luento on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille. Ilmoittautumislista on tallin käytävällä ja tilaa on vielä!

Ensi syksynä on luvassa kerhotoimintaa nuoremmille, jos vain aikataulut suo...=)
Kesäfiiliksin, Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti