lauantai 13. maaliskuuta 2010

Tervetuloa!

Tervetuloa lukemaan Poni-Haan ratsastuskoulun elämästä kertovaa uunituoretta blogia. Ihan alkuun muistutan, että blogi ei edusta tallin virallista mielipidettä asioista! Talli ei ole vastuussa blogin teksteistä, eikä blogi tallin tekemisistä. Tämä blogi ei siis ole tallin virallinen tiedoituskanava, vaikkakin tietysti tallin asioista täällä kerrotaankin. Tarkennan vielä, että vaikka blogi kertookin tallin asioista, kirjoittajat eivät vastaa mahdollisista virheistä. Virallinen tieto tulee aina tarkistaa tallin tai seuran sivuilta. Linkit löytyy sivupalkista.

Ja se turhasta byrokratiasta.
Eli tervetuloa vielä. Pienestä ideasta kasvoi (toivottavasti) toimiva blogi. Tarkoituksena on kertoa tallista kaikeanlaista sellaista, mitä sivuilta ei käy ilmi. Ei siis kaikkea, mutta jotain. Ajatuksissa on mm. uusien hevosten "esittely", ainakin nimeltä, jonkinlaisia kilpailuita, äänestyksiä, esittelyitä, raportteja tapahtumista... Mitä vaan keksitään ja mitä vaan te lukijat haluatte. Eli jos juuri sinulla on idea, mitä blogissa pitäisi ehdottomasti kertoa, laitappa kommentilla, niin me katsomme mitä voimme tehdä. Blogille ei ole tiettyä kohderyhmää vaan sitä voivat lukea (toivottavasti) niin ratsastajat, hoitajat, satunnaiset kävijät kuin tallilla ikinä käymättömätkään henkilöt. Unohtamatta tietenkään entisiä ponihakalaisia. Viimeisenä on ehkä syytä mainita, ettemme aio ottaa kirjoittamisesta paineita. Tiukkoja deadlineja ei ole, joten olkaa kärsivällisiä. Kyllä sitä uutta materiaalia tulee. Käyntiin pääseminenkin vie hetken.
Etsimme luultavasti lisää kirjoittajia jossain vaiheessa, mutta laitetaan pieni ilmoitus jo nyt. Eli jos kirjoitat hyvin ja mielelläsi ja tunnet jaksavasi kirjoittaa säännöllisesti noin kerran viikossa ja käyt Poni-Haassa mielellään useamman kerran viikossa, ota yhteyttä blogin omaan sähköpostiin.
Lisäksi jos jollain on hauskoja muistoja, tarinoita tai kuvia tallin elämästä menneiltä vuosilta, otamme niitä mielellämme vastaan sähköpostiin. Muistathan kuitenkin lähettää vain materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeudet tai jonka julkaisemiseen olet saanut luvan oikeuksien haltijalta (muista mainita hänen nimensä).

Mukavia ja hauskoja lukuhetkiä!

PS. Haluaisin uskoa kaikista vain hyvää, mutta muistakaa hyvät ihmiset pitää kommentit asiallisina. Meillä on keinot tehdä kommentoimisesta hankalaa, mutta toivomme ettei sitä tarvitse tehdä. -Kiitos!

2 kommenttia: